1500 تن انگور امسال در پاوه تولید می شود

سرویس: اقتصادیکد خبر: 293262|15:51 - 1394/07/13
نسخه چاپی
1500 تن انگور امسال در پاوه تولید می شود
مدیر جهاد کشاورزی پاوه پیش بینی کرد امسال یک هزار و 500 تن انگور دیم به ارزش حدود 30 میلیارد ریال از تاکستانهای این شهرستان برداشت شود.

به گزارشهزار ماسوله، اردشیر صفیعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در شهرستان پاوه 650 هکتار تاکستان انگور دیم موجود است که 530 هکتار آن بارور و 120 هکتار بصورت نهال است.
وی انگور سیاه پاوه را بهترین و سالم ترین نوع انگور دانست و گفت: برای تولید این انگور از هیچ نوع کود و مواد شیمیایی استفاده نمی شود
وی بازار عمده مصرف انگور پاوه را استان های کرمانشاه و کردستان و اقلیم کردستان عراق اعلام کرد.
شهرستان پاوه با بیش از 59 هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان کرمانشاه قرار دارد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد