آخرین اخبار

8. بهمن 1396 - 16:36   |   کد مطلب: 297139
رئیس شبکه دامپزشکی پاوه خبر داد:
مجهز شدن کشتارگاه دام پاوه به سیستم پیش سرد
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان پاوه از تجهیز کشتارگاه دام این شهرستان به عنوان اولین کشتارگاه سنتی استان کرمانشاه به سالن پیش سرد خبر داد.

به گزارش هزار ماسوله،  دکتر ارسلان حاتمی گفت: نگهداری لاشه‌ها پس از ذبح در سالن پیش سرد موجب سالم سازی گوشت و از بین رفتن اجرام بیماری زا همچون عامل بیماری تب مالت، ویروس تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو و ... می‌شود.

 

وی ارتقای بهداشت و سلامت مصرف کنندگان و افزایش کیفیت گوشت را از دیگر مزایای تجهیز کشتارگاه به سیستم پیش سرد عنوان کرد و گفت: در این سالن گوشت استحصالی در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری می‌شود.

 

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان پاوه مجموع کشتار طی ۱۰ ماه گذشته در کشتارگاه دام شهرستان پاوه را ۱۰ هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۷۹۰ راس دام سنگین اعلام کرد.

 

دکتر حاتمی تصریح کرد: همچنین ۳۸ راس دام سبک، یک راس دام سنگین و بیش از ۱۵ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف توسط بازرسان کشتارگاه این شبکه خارج و معدوم شده است.

صداو سيما

دیدگاه شما