به گزارشهزار ماسوله، با پیگیری هاي مسئول شبکه دامپزشکی پاوه وحمایت فرماندار اين شهرستان و تحمل وتقبل هزینه وکار شهردار وپی گیری شورای اين شهر کشتارگاه دام پاوه به سیستم پیشسرد مجهز شد.
دکتر ارسلان حاتمی در گفتگويي با خبرنگار ما در اين خصوص اظهار داشت: جهت کنترل امراض مشترک انسان ودام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده cchf کشتارگاه پاوه به عنوان اولین کشتارگاه سنتی استان مجهز به سیستم پیش سرد گردید.
وي افزود: نگهداری لاشهها پس از ذبح در سالن پیش سرد موجب سالم سازی گوشت و از بین رفتن اجرام بیماری زا همچون عامل بیماری تب مالت، ویروس تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو و ... میشود.
وي ارتقای بهداشت و سلامت مصرف کنندگان و افزایش کیفیت گوشت را از دیگر مزایای تجهیز کشتارگاه به سیستم پیش سرد عنوان کرد و گفت: در این سالن گوشت استحصالی در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری میشود.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد