به گزارش هزارماسوله ، همزمان با هفته دولت به همت بنیاد مسکن شهرستان پاوه معابر روستای مرزی دزآور بخش نوسود آسفالت شد.
فرماندار پاوه در بازدید از روستای مرزی دزآور بخش نوسود گفت: ۷ هزار و پانصد متر مربع از معابر این روستا زیرسازی و آسفالت شده است.
علیرضا حیدری ضمن تقدیر از بنیاد مسکن و دهیار و شورای اسلامی و مردم شریف روستای دزآور افزود: برای آسفالت معابر این روستا اعتباری بالغ بر یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان از محل اعتبارات سفر ریاست محترم جمهور تامین و هزینه شده است.
وی گفت ؛ان شاءالله در چند روز آینده نیز عملیات آسفالت ۴ هزار هشتصد متر مربع معابر روستای مرزی هانه گرمله با اعتباری بالغ بر ۱میلیارد و دویست میلیون تومان نیز آغاز میشود.
در ادامه سفر یک روزه فرماندار پاوه به دهستان شرام، به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ، بخشدار نوسود و اعضای شورای اداری شهرستان پاوه مشکلات چهار دزآور، کیمنه، بیرواس و هانه گرمله بررسی و پیگیری شد.
در این نشست مشترک که در مسجد روستای کیمنه برگزار شد، دهیاران و شوراهای چهار روستای دهستان شرام مشکلات روستا را تشریح و از مسئولان خواستار حل آنها شدند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد