رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگارهزارماسوله ، در سخنانی اظهار داشت:در هفته گذشته بیش از ۹۰۰۰ نفر و ۲۰هزار خدمت در بخش های بهداشت و درمان شهرستان پاوه انجام شده است.
ستار سهرابی افزود: در هفته گذشته در بخش بهداشت بیش از ۲۰ هزار خدمت شامل مراقبت های پیش از بارداری، مراقبت از نوزادان و واکسیناسیون کودکان زیر ۷ سال، مراقبت گروههای سنی ، بیماریابی، پیگیری بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون، پیگیری و مشاوره برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جهت ارتقاء شاخص های سلامت انجام گرفته است..
وی ادامه داد: دربخش درمان ۹۶ مورد بستری تحت نظر اورژانس ، ۱۰۷ مورد بستری در بخش های بیمارستان ، ۹۸ اقدام سی تی اسکن ، ۳۲۸ مورد رادیوگرافی ، ۵۰ مورد سونوگرافی ، ۴۸۳ مورد آزمایش و ۶۰ مورد عمل جراحی شامل اورولوژی ، جراحی عمومی ، ارتوپدی ، گوش و حلق و بینی ، جراحی چشم و زنان و زایمان به عنوان خدمت به همشهریان محترم در بیمارستان قدس و مراکز بهداشتی پاوه انجام گرفته است.
سهرابی افزود: با اعلام مرکز فوریت های پزشکی نیز ۲۰۶ عملیات در مرداد ماه اعم از اعزام بیماران قلبی، تنفسی، مسمومیت با دارو، تروما و تصادف،زنان و زایمان و.... انجام گرفته است.
وی گفت: به طور ماهیانه حدود 20 هزار نفر به عنوان بیمار در مراکز درمانی و بیمارستان شهرستان پاوه ویزیت می شوند و تعداد بیماران بستری شده در سال گذشته نیز ۶۲۴۰ نفر بوده اند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد