توجه کنید چه می خورید!

سرویس: اجتماعیکد خبر: 294990|23:37 - 1395/07/01
نسخه چاپی
توجه کنید چه می خورید!
حالا وظیفه شرعی، ملی و انسانی متولیان امر بهداشت و استاندارد کشور است که بصورت علمی و مستدل تکلیف مردم را روشن نمایند،پس تا آن روز توجه کنید چه می خرید!

به گزارشهزار ماسوله، همیشه خوشحال بودیم که روغن حیوانی نمی خوریم تا کلسترول خون مان افزایش نیابد و به بیماری های قلبی و عروقی مبتلا نشویم ولی باخبر شدیم بخش اعظم روغن مصرفی ما روغن پالم است که از درختی در سرزمینهای آسیای جنوب شرقی به وفور کاشت می شود.


سر و صدای فروانی به راه افتاد، سیاسی بود یا بهداشتی یا اقتصادی مشخص نشد! تا اینکه برندها یا نشانهای معروف تولید روغن مایع در کشور اقدام به تولید و فروش روغن خوراکی و بیشتر از نوع سرخ کردنی بصورت تراریخته نموده اند و این مطلب را بر روی محصولات خود نیز درج می نمایند و از این بابت متشکریم ! جالب آنکه این محصولات دارای علامت استاندارد و پروانه وزارت بهداشت نیز هستند و پی بردن به گستره مصرف چنین محصولاتی نیازمند شفاف سازی متولیان امر است.


گویا هنوز دولتمردان و نهادهای مربوطه خطر این گونه محصولات را درک نکرده اند و نمیدانم در حالیکه برای کشور ما در حداقل ها و انتقال یک دلار ممانعت ایجاد می کنند چگونه است همه نوع تسهیلات برای پرورش، تولید و وارد نمودن این نوع محصولات فراهم است.


موضع گیری درست آیت الله جواد آملی به تولید محصولات تراریخته و نوع پاسخ جناب سخنگوی دولت محترم نیز در هفته آخر شهریور ماه جاری قابل توجه است.


در تابستان سال 2015 میلادی پاپ، نیز نسبت به مصرف این نوع محصولات هشدار داده است و بسیار مهم است که بدانیم طرفدارن چنین محصولاتی تا عمق برنامه پیشنهادی دولت برای برنامه ششم توسعه نیز پیش رفته بودند.


این در حالیست در 38 کشور توسعه یافته از جمله دانمارک، فرانسه، آلمان و ایتالیا و حتی در سرزمین های اشغالی نیز این محصولات ممنوع هستند. سخن ما از آن جهت است که سلامت این محصولات جای شک و شبه بسیار دارد و چناچه قبلا اشاره شده از نظر قرآن تغییر در ساخت مخلوقات الهی از وسوسه های شیطانی است « وَلَآمُرَنَّهُمْ فَلَیغَیرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ»


به قول دکتر علی متولی زاده اردکانی، دکترای ژنتیک و فوق دکترای زیست فناوری در گفتگو با خبرنگار «فردا» و به نقل از “سایت امروز فردا را می سازیم” مدیران ارشد وزارت بهداشت ما باید بیایند و صراحتا اعلام کنند که نمی توانند درصد تراریختگی همه محصولات غذایی در کشور را تشخیص بدهند و اینکه که درصد محصولات تراریخته در سبد غذایی مردم چه میزان است. ارزیابی این محصولات را چه مرجعی انجام داده است و اطلاعات آن در کجا به چاپ رسیده است؟ چه نهادی مسئولیت ارزیابی صحت این محصولات را به عهده دارد و تخصص این افراد در چه زمینه ای است؟ آیا صرفا مهر سلامت زدن بر این محصولات بدون ارزیابی های لازم و ضروری اخلاقی است؟


علی کرمی محقق و استاد تمام بیوتکنولوژی پزشکی، در گفتگو با سایت صراط نسبت به یک «فاجعه‌ انسانی و زیست‌ محیطی در شرف وقوع» هشدار داد. این استاد دانشگاه در بخشی از این گفتگو تراریخته را مصداق بارز یک «نفوذ خطرناک» معرفی کرد.


وی رواج کشت محصولات تراریخته در ایران را مصداقی از بیوتروریسم و «توطئه روشن صهیونیستها برای بیمار کردن ملت ایران» دانست. در بخش سوم ایشان دلایل متعددی را برای ضرورت کنترل این محصولات بیان کردند و از تخلفات قانونی نفوذیهای مدافع تراریخته پرده برداشتند و نهایت اینکه مدافعان این نوع محصولات که بصورت علنی و رسمی و با مجوز بر روی سفره ما حضور دارند، مخالفان این محصولات را به "توهم توطئه" متهم می سازند.


از دیدگاه محیط زیستی یکی از خطرات چنین محصولاتی نابودی تنوع زیستی و گونه های مختلف ژنتیکی است.


از نظر امنیت غذایی هدف نهایی کنترل تغذیه جامعه جهانی توسط ابر سرمایه داران است.


از نشانه های های این تسلط غذایی آن است که دانه های روغنی وارداتی قابل کشت نیستند و اگر هم با قصد و نیت "بذر" برای کشت وارد گردند فقط یکبار قاابلیت کشت شدن دارند و دانه های حاصل شده از چنین بذرهایی استعداد جوانه زدن ندارند.


حالا وظیفه شرعی، ملی و انسانی متولیان امر بهداشت و استاندارد کشور است که بصورت علمی و مستدل تکلیف مردم را روشن نمایند،پس تا آن روز توجه کنید چه می خرید!

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد