به گزارش هزارماسوله ، جمعه ۲۳ آذرماه اولین سفر شهرستانی دکتر حبیبی استاندار محترم کرمانشاه به مقصد شهرستان پاوه انجام شد . این سفر از چند منظر اهمیت داشت .
اول- چرایی انتخاب پاوه بعنوان اولین مقصد :
بنظرم انتخاب شهرستان پاوه بعنوان اولین مقصد سفرهای شهرستانی گویای هوشمندی دکتر حبیبی بود ، چراکه پاوه نماد همراهی اهل سنت استان با انقلاب ، نظام و رهبری است ، شهرستانی که قلب اورامانات و محور همدلی هاست .
بر کسی پوشیده نیست که پاوه یعنی همه اورامانات چراکه پاوه یعنی ( جوانرود ، ثلاث و روانسر) و مصالح ما مشترک و بهم تنیده است .
لذا توسعه پاوه موثر بر توسعه منطقه و توسعه دیگر شهرستانها هم بر توسعه پاوه و منطقه تاثیر مثبتی دارد .
دوم - انتخاب اورامانات و پاوه برای اولین شهرستان مورد بازدید استاندار ، نشان از توجه جدی دکتر حبیبی به گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم دارد . در واقع این اقدام گویای این موضوع بود که عدالت در توجه و نیز ترجیح مصلحت عمومی بر سلیقه های تحمیلی در دستور کار استاندار محترم می باشد .
جامعه اهل سنت این تیزبینی دکتر حبیبی را بستر مناسبی برای تقویت و تعمیق هر چه بیشتر وحدت ، نشان دهنده اراده ایشان برای رفع حس تبعیض های ناشی از سلیقه مدیران گذشته ، در اولویت بودن نگاه فرا (قومی و مذهبی) در دکترین مدیریتی ایشان و در کلان موضوع حاوی پیام همدلی و برادری بود .
این سیاست در واقع همان راهبرد همیشگی مقام معظم رهبری( مدظله العالی ) و حرکت بر مدار استراتژی های امنیت پایدار ملی می باشد.
اما محتوای این سفر را می توان پربار دید .
بنده بعنوان کسی که افتخار خادمی مردم شریف اورامانات را در طی سالها در لباس خدمت به آنها در معیت استانداران محترم داشته ، عرض می کنم که مصوبات این سفر از چند جهت متفاوت و بنظرم راهگشاتر از خیلی سفرهای دیگر بودند .
مصوباتی با ویژگی های خاصی مانند :
🔸پرهیز از وعده های غیرقابل تحقق
🔸دوری از پروژه پاشی های عوام فریبانه
🔸تاکید بر گره گشائی از مشکلات پیش روی توسعه شهرستان
🔸قرار بر تشکیل کارگروه های تصمیم سازِ راهگشا برای رفع موانع فعلی
🔻و اما موضوعی که بسیار مورد توجه بنده می باشد اینست که دکتر حبیبی بدرستی مبدا و مقصد توسعه شهرستان پاوه را هدف گیری کرده اند ، یعنی ایشان مسیر توسعه شهرستان را آگاهانه تشخیص و نقشه راه آنرا هوشمندانه ترسیم کرده اند .
این موضوع ، گویای شناخت دقیق ایشان از ظرفیت ها و راهکارهای توسعه پاوه می باشد .
توسعه پاوه بر سه محور ( گردشگری ، مرز و تجارت و نیز آب و توسعه باغداری ) می چرخد که نیازمند برنامه و عزم راستین است .
که ما اینرا در وجود دکتر حبیبی یافته و به قول معروف می گوییم " سالی که نکوست از بهارش پیداست "
ضمن تشکر از استاندار محترم ، ما جمعه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۳ را به فال نیک می گیریم و آنرا آغازی بر طلوع خورشید توسعه در شهرستان پر استعداد پاوه می دانیم .
امیدواریم در ادامه راه موفق و موید باشند.
✍️ سید علاءالدین حیدری
فعال مدنی کرد اهل سنت
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد