نماینده مردم شریف پاوه و اورامانات در مجلس:

شهید سلیمانی پرچمدار مقاومت بود

سرویس: اجتماعیکد خبر: 302395|07:15 - 1403/10/16
نسخه چاپی
شهید سلیمانی پرچمدار مقاومت بود
نماینده مردم شریف پاوه و اورامانات در مجلس گفت: شهید سلیمانی نه تنها به ایران بلکه متعلق به دنیای اسلام و پرچمدار مقاومت بود.

به گزارش هزارماسوله ، رستگار یوسفی در گفتگویی با خبرنگار ما ضمن عرض تسلیت ایام پنجمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: شهید سلیمانی نه تنها به ایران بلکه متعلق به دنیای اسلام و پرچمدار مقاومت بود.

 

رستگار یوسفی افزود: شهید سلیمانی سید الشهدای مقاومت و بنیان گذار مجموعه ای بود که تحت عنوان جبهه مقاومت در مقابل صهیونیسم و استکبار قد علم کرد.

 

وی با بیان اینکه شهادت حاج قاسم به دست سخیف ترین افراد عالم انجام شد، گفت: امروز مکتب سردار سلیمانی در کشورهای اسلامی و در خاورمیانه صادر شده است و در نقاط مختلف این فرهنگ و تفکر ریشه دارد که با شهادت ایشان نه تنها کمرنگ نشده بلکه بیشتر هم شده است.

 

نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس ادامه داد: امروز هر کشور اسلامی یک جبهه مقاومت با تفکر و مکتب شهید سلیمانی دارد و فعالیت و مقاومت این جبهه تا زمانی که ظلم وجود داشته باشد ادامه دارد .

 

یوسفی اضافه کرد: سیل عظیم مردم از گوشه و کنار ایران به سمت کرمان، بیانگر این است که اگر تفکر و مقاومت و تلاش و ایثار شهید نبود ما هم اکنون با مشکلات زیادی مواجه بودیم.

 

وی در پایان با بیان اینکه زمانی که گروهک تروریستی در سوریه شکل گرفت و به سمت عراق آمد، سردار سلیمانی با تشکیل نیروی مقاومت در میدان حضور یافت، گفت: امنیت و آرامش در منطقه و حتی کل دنیا، به جلوگیری از تفکر تندروی، مدیون رشادت و ایثارگری شهید سلیمانی و کسانی است که هم فکر ایشان بودند که جان خود را تقدیم کردند تا ایران در امنیت باشد.

 

وی افزود: مردم ایران هم در مراسم تشییع جنازه قدردان تلاش و زحمات شهید بزرگوار بودند و امروز بعد از 5 سال آن حس قدرشناسی در وجود تک تک مردم هست.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد