به گزارش هزارماسوله ، و به نقل ازخبرگزاری تسنیماز کرمانشاه، سردار مهدی حاجیان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران پلیس امنیت عمومی روانسر مبنی بر احتکار مقدار بسیار زیادی سیب زمینی و پیاز در این شهرستان، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی عنوان کرد: مأموران با انجام کارهای اطلاعاتی و همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) موفق به شناسایی پنج سردخانه محل احتکار در سطح شهرستان روانسر شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی بازرسیهای لازم را به عمل آوردند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: در بازرسیهای به عمل آمده 1680 تن سیب زمینی و 250 تن پیاز احتکاری کشف شد.
حاجیان با بیان اینکه ارزش محمولههای احتکاری کشف شده از سوی کارشناسان 110 میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: در این راستا پنج نفر دستگیر و سردخانه ها نیز پلمب شدند.
وی در پایان از اهتمام پلیس برای برخورد با مجرمان اقتصادی از جمله محتکران و قاچاقچیان خبر داد و گفت: اجازه نمیدهیم عدهای سودجو به خاطر منافع شخصی در بازار التهاب ایجاد کرده و باعث کمبود مواد غذایی برای مردم شوند.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد