پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله04:51 - 1392/03/05

صادرات داروی اتحادیه اروپا به ایران ۷ برابر شد

هزارماسوله: آمارهای منتشر شده از سوی پایگاه خبری کمیسیون اروپا (یورو استات) نشان می دهد صادرات محصولات دارویی اتحادیه اروپا به ایران در سه ماهه نخست 2013 با افزایش قابل توجه نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است.

 بر اساس این گزارش در حالی که اتحادیه اروپا در سه ماهه نخست 2012 بالغ بر 122 میلیون و 338 هزار یورو دارو به ایران صادر کرده بود در سه ماهه نخست امسال صادرات داروی این اتحادیه به ایران 849 میلیون و 230 هزار یورو گزارش شده است.
بر این اساس صادرات داروی اتحادیه اروپا به ایران در سه ماهه نخست امسال برابر با زمستان سال 1391 با رشد 7 برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است.
به دلیل وضع تحریم های یک جانبه بروکسل علیه ایران و به ویژه محدودیت های مالی مشکلاتی در زمینه صادرات دارو از اروپا به ایران پدید آمده است.
رشد 7 برابری صادرات داروی اتحادیه اروپا به ایران در سه ماهه نخست 2013 مربوط به افزایش قابل توجه صادرات بلژیک به ایران در ماه مارس امسال است. این کشور که در ماه های پیش به طور معمول یک یا دو میلیون یورو محصولات دارویی به ایران صادر می‌کرده است در ماه مارس این رقم را به بیش از 681 میلیون یورو افزایش داده است.