به گزارش خبرنگارهزارماسولهاشکال زئو مرفولوژی موجود در مسیر گرمسیر باینگان که از روستای دودان شروع وتا انتهای جاده قین سخت ودروله وتا انتهای مسیر که به شیخ صله در محدوده شهرستان ثلاث باباجانی ختم می شود دنیایی از اشکال مختلفی است که اقلیم موجود در منطقه به اضافه قدرت جریان آبهای سطحی موجود موجب انحلال سنگهای اهکی وماسه سنگی منطقه گشته ودر نتیجه اشکال بسیار منحصر بفردی را نظیر شگل بالا خلق نموده است .هر چند دوربین موجود نتوانسته تمام واقعیتهای موجود را ثبت نماید لذا گوشه ای از دنیای مرفولوژی منطقه را میتوان در این تصاویر مشاهده نمود.

مسیری در بالا تر از قطعه های کوچک روستایی عشایری وقشلاقی گوری گور و قبل از رسیدن بهمحدوده قشلاقی ونیمه موقت بورول در این تصویر قدرت حمل وتخریب بهمن های چندین هزار ساله را مشاهده می نمایید قدرت حمل قطعه سنگهای کوچک توسط بهمن یا به عبارت محلی هه رس وانباشت ان در این دهانه مورونی شکل بخوبی هویداست.

مارنهای موجود در روستای بورول در همین مسیری که نام برده شد در قعر دره در ارتفاع 500 متر از سطح دریا .روستایی نیمه موقت از بعد سکونت سالیانه با مشکلات بسیار زیاد درختان انجیری که در درون مارنهای کنار این چشمه قد کشیده اند وبدون هیچگونه خاکی فقط با استفاده از مواد معدنی وکانی های موجود در سنگ به حیات خود ادامه داده است.

