پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله14:58 - 1393/08/03

معاون وزیر کار:طرح تولید نان محلی زردویی پاوه به یک برند ملی و بین المللی تبدیل می شود

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم طرح تولید نان محلی (ساجی) روستای زردویی شهرستان پاوه به همت مردم و کارآفرین توانمند این روستا به یک برند ملی و بین المللی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگارهزارماسولهو به نقل از ايرنا 'حسن طایی' روز چهارشنبه به هنگام افتتاح طرح تولید نان محلی روستای زردویی پاوه، با اشاره به اهمیت نان در سبد غذایی مردم دنیا و بویژه ایران اظهار امیدواری کرد بتوان یک برندی داشته باشیم تا نان محلی زردویی را به همه نقاط ارسال کنیم و از طریق آن نام این روستا و مردمش را وارد فرهنگ آنها کنیم.

وی اظهار کرد: اگر این کار گسترش پیدا کند و این نان به همه نقاط کشور و خارج از کشور صادر شود علاوه بر مزایای اقتصادی و معیشتی برای مردم، موجب یک همبستگی عمیق و ریشه ای بین ایرانیان نیز خواهد شد.

وی یکی از اولویت های وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دولت تدبیر و امید را شناسایی و استفاده از توانمندیها و استعدادهای محلی در نقاط مختلف کشور از جمله روستاها عنوان کرد و گفت: این کار ضمن ایجاد اشتغال و کاهش و رفع بیکاری موجب یک پیوند عمیق بین مردم نقاط مختلف کشور می شود.

طایی افزود: اگر این طرحی که امروز تحت عنوان تولید نان محلی ساجی در روستای زردویی بهره برداری شد، مراحل باقی مانده اجرایی آن نیز تکمیل شود، 300 نفر در آن مشغول به کار می شوند که این میزان اشتغالزایی برای یک روستای مرزی و دورافتاده با 250 خانوار جمعیت بسیار حائز اهمیت است و موجب ارتقا و بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم این دیار خواهد شد.

وی افزود: این طرح به عنوان الگو برای سایر نقاط کشور اجرا شده تا در صورت موفقیت آن را به تمام نقاط شهرستان، استان و کشور گسترش دهیم.

وی گفت: یکی از سیاستهای وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، ساماندهی کسب و کارهای خانگی خرد و کوچک است که بتوان آنها را در قالب یک فرد یا بنگاه از هنگام تهیه مواد اولیه تا تولید و بازاریابی حمایت کرد.

روستای زردویی از توابع بخش باینگان شهرستان پاوه است که 252 خانوار جمعیت دارد.



* 40 هزار فرصت شغلی با سرمایه گذاری صندوق مهر امام رضا(ع) ایجاد می شود

مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) گفت: با اختصاص چهار هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرحهای تولیدی مشاغل خرد و کوچک در کشور انتظار داریم 40 هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم.

اصغر نوراله زاده در مراسم افتتاح طرح تولید نان محلی روستای زردویی پاوه افزود: برای اجرای این طرح سه میلیارد ریال تسهیلات از محل صندوق مهر امام رضا (ع) پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: ما از این نوع کسب و کارهای خرد و کوچک که زنجیره اقتصاد محلی، نیاز منطقه ای، ملی و بین المللی را متصل می کند حمایت مالی می کنیم.

وی تصریح کرد: برای پرداخت تسهیلات به طرحهای مشابه این مدل و بخصوص در بخشهای دامداری و گردشگری که شهرستان پاوه در این زمینه ها مستعد است، صندوق آماده است به هر اندازه که نیاز باشد تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کند.

وی اظهار داشت: صندوق مهر امام رضا در سال جاری و در سطح ملی 10 طرح از این شبکه ها را (طرحهای زنجیره ای تولید) ساماندهی کرده و به آنها تسهیلات پرداخت کرده است.