به گزارش خبرنگارهزارماسولهدر هجدهمین نشست کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی با محوریت بررسی تملک روستاهای موجود در محدوده سدهای استان کرمانشاه ،تغيير كاربري 50 هزار متر مربع زمين شهرستان پاوهاز جمله مواردي بود كه در اين نشست به آن پرداخته شد.
در اين نشست در زمینه تغییر کاربری 50هزار مترمربع در شهرستان پاوه پیرامون تحویل این مساحت زمین به دولت بحث شد که از این مقدار زمین یک هزار و 353 متر به فضای بازی کودک، 27هزار متر به منطقه مسکونی، یک هزار و 28 متر فضای اداری، 990 متر فضای بهداشتی، 257 متر تاسیسات، 869 متر فضای ورزشی، 516 متر پایگاه بسیج و 402 متر به فضای فرهنگی اختصاص مییابد.
اختصاص یک هزار و 600 مترمربع فضای سبز از کل مساحت 50هزار مترمربعی در شهرستان پاوه، 13هزار و 321 مترمربع، 551 متر فضای روستایی و یک هزار مترمربع خدمات عمومی نیز از دیگر موارد قابل بحث و بررسی در این نشست بود.
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه افزایش کاربری عمومی طرح تفکیک پلاکهای مسکونی در اورامانات نیازمند اتخاذ تصمیمگیریهای لازم برای توسعه است، افزود: بنیاد مسکن باید دهیاریها را تقویت کند تا مانع از تصمیمگیریهای نامعقول در زمینه اجرای پروژههای عمرانی شود و در این زمینه باید سهم دهیاریها در روستاها مشخص شود.
نیککردار تشکیل جلسهای برای بررسی اراضی و منابع طبیعی در چارچوب بررسی ساخت و سازهای خارج از مصوبات طرح هادی با حضور مسئولان بنیاد مسکن را ضروری دانست و افزود: بخشداران وظیفه دارند تغییر کاربری در روستاها را توسط مالکان در کمیسیونهای مربوطه مطرح کنند.
منبع:خبرگزاري تسنيم
