مدير جهاد كشاورزي شهرستان پاوهدر گفتگویی با خبرنگارهزارماسولهبا اعلام خبر فوق اظهار داشت: در اجراي صيانت از اراضي زراعي و باغات و بر اساس قانون حفظ كاربري مصوبه 1/8/1385 اكيپهاي پشگيري از تخريب اراضي زراعي و باغات با جديت در حال پايش اراضي زراعي و باغات شهرستان بوده اند.
محمد صادق تنهایی افزود:با توجه به موقعیت جغرافیایی و تراکم جمعیتی این منطقه، متأسفانه برخی از افراد بر اساس منفعت شخصی خود، اقدام به ساخت و ساز های غیر مجاز می کنند.
وی گفت:در این راستا در سال 1393 از كليه اراضي و باغات بازديد به عمل آمده و ضمن جلوگيري از ساخت و ساز بي رويه، براي 27 نفر از متخلفين تشكيل پرونده و به مراجع قضايي معرفي شده اند .
وینقش موثر نیروهای کارآمد کنترل و نظارت منطقه را باعث برخورد با متخلفین ساخت و ساز غیر مجاز در طول سال عنوان کرد.
وي ادامه داد:بر اساس مواد 3 و 10 قانون فوق الذكر هر گونه ساخت و ساز غير مجاز در اراضي زراعي و باغات جرم محسوب مي گردد و ضمن يك تا 3 برابر جريمه نقدي براي متخلف ، ملك غير مجاز قلع بنا خواهد شد .
ويدر پایان به كشاورزان و باغدارن توصيه نمود جهت هر گونه تغيير كاربري در سطح اراضي و باغات خود لازم است ضمن مراجعه به مديريت جهاد كشاورزي شهرستان يا مركز خدمات جهاد كشاورزي درخواست كتبي خود را اعلام تا پس از بررسي به طور قانوني اقدامات لازم صورت گيرد .
