به گزارش خبرنگارهزارماسولهو به نقل از امروله : پس از انتصاب فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی و نصب چندین بنر تبریک برای فرماندار جدید این شهرستان وب سایت های خبری شهرستان ثلاث باباجانی به این موضوع واکنش نشان دادند.
سایت شاخ شمریان در مطلبی از نصب اسراف گونه چندین بنر یکسان در یک شهرستان محروم مرزی از سوی فرماندار و استفاده از عنوان مهندس برای وی در حالی که مدرک فرماندار جدید "ریاضیات" است انقاد کرده و از نارضایتی عمومی نسبت به این اقدام خبر داده بود.
پس از این موضوع موج تبریکات بنری برای فرماندار به شهرستان صحنه نیز رسیده است. در حالی که نصب بنر در اماکن پرتردد شهر در ایام نوروز مع قانونی نیز دارد
به نظر می رسد مدیران ارشد استان باید در شرایطی که اقتصاد مقاومتی از اولویت های کشور و استان است نسبت به اقامات اینچنینی برای یک انتصاب در سطح مدیران میانی استان واکنش جدی تری داشته باشند






.jpg)