به گزارشهزار ماسوله، رئيس شركت ليزان صنعت گلاله در گفتگويي اظهار داشت: اين شركت در نظر دارد در راستاي مشاركت عمومي و اعتلاي فرهنگ شهروندي در بين دانش آموزان، دانشجويان و جوانان شهرستان پاوه در جهت مشاركت عمومي در ساختن شهري پاك و تميز ، مسابقه اي به صورت فراخوان، جهت دريافت بهترين و زيباترين جمله، بيت، شعر و ... برگزار كند.
فاتح گلالي افزود: مهلت ارسال اثر تا 10 خرداد ماه خواهد بود كه به سه نفر از شركت كنندگان كه زيباترين و بهترين اثر را ارسال كرده باشند جوايز نفيسي اهدا خواهد شد.
وي گفت: به كساني كه در جمله هاي خود به آيه و احاديث و سخن بزرگان استناد نمايند، امتياز خاصي نيز در نظر گرفته خواهد شد.
وي شرايط مسابقه را چنين ذكر نمود:
1- جمله ارسالي نبايد تكراري و مرسوم در جامعه باشد.
2- جمله ارسالي نبايد بيشتر از 20 كلمه باشد.
3- استفاده از آيات و احاديث و شعر در جمله ، داراي امتياز و قابل توجه خواهد بود.
4- بر روي پاكت ارسالي به دفتر شركت قيد شماره ملي افراد الزامي است.
5- براي هر نفر يك جمله قابل استفاده در مسابقه ، جايز است.
6- مهلت ارسال اثر نيز تا تاريخ 10 خرداد ماه مي باشد.
علاقه مندان مي توانند جهت شركت در مسابقه اثر خود را يا مي توانند به آدرس ايميل lizansg529@gmail.com ارسال كرده و يا با مراجعه حضوري خود در دفتر شركت واقع در ميدان شهدا- روبروي مسجد شهداءطبقه دوم پاساژ ياس ، دفتر شركت ليزان صنعت گلاله اقدام نمايند.
