پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله20:48 - 1394/03/18

باید در مسائل مذهبی و اصلاح فرهنگ بیش از پیش گام برداریم

امام جمعه پاوه گفت: می طلبد که در مسائل مذهبی بیش از پیش به مقابله با دشمن و در ترویج دین مبین اسلام و اصلاح فرهنگ گام برداریم و گرنه مغلوب خواهیم شد.

به گزارشهزار ماسوله، امام جمعه پاوه در جلسه شورای عمومی فرهنگی که با حضور مدیر کل ارشاد اسلامی استان و هیئت همراه که در سالن جلسات فرمانداری پاوه برگزار شد با اشاره به مواد و وظایف شورای فرهنگ عمومی اظهار داشت: وظیفه این شورا بررسي معضلات و ويژگي هاي فرهنگي است كه در جامعه شهري و روستايي آن محل وجود دارد ، و ارايه راهكارهاي مناسب براي رفع اين معضلات و همچنین تلاش شورا برای حذف سنت هاي غلط و تشويق مردم به حفظ و تقويت ارزش هاي ديني ، انقلاب اسلامي و فرهنگي شهرستان است.

ماموستا ملا قادر قادری فرهنگ را مجموعه ای از آداب، عقیده، سلوک، اخلاق ، دین و فولکلور آن جامعه خواند و افزود: مراد عمومی فرهنگ روش ثابتی است که در ساکنین منطقه همه بر آن پایبند هستند.

وی گفت: در تشویق مردم به حفظ و تنقویت ارزش های دینی که نیاز است برای کسانی که به ارزش های دینی خود پایند هستند در راستای حفظ آن ارزش ها مورد تشویق قرار بگیرند کوتاه عمل کرده ایم.
وی شورای فرهنگ عمومی را کار مناسبی از ستاد شوراي عالي انقلاب فرهنگي دانست و گفت: نیرو جهت اداره کردن و بودجه لازم جهت بررسی های لازم در حوزه فرهنگ جامعه از مواردی است که در این بخش برای رفع مشکلات موجود باید به آن توجه شود.

ماموستا ملا قادر قادری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی از هنر ها اثرات سحر دارند گفت: مباحث ما در باره ضعف فرهنگی، صرفا به منزله ضعف فرهنگی پاوه نیست بلکه علی رغم وجود فرهنگ قوی در منطقه، دشمنان با روشهای مختلف ، قویتر و بیشتر فعالیت دارند.

امام جمعه پاوه گفت: دشمنان ما همواره در چهار جبهه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه ای بر علیه ما می پردازند.

وی ادامه داد: می طلبد که در مسائل مذهبی بیش از پیش به مقابله با دشمن و در ترویج دین مبین اسلام و اصلاح فرهنگ گام برداریم و گرنه مغلوب خواهیم شد.

ماموستا ملا قادر قادری با بیان اینکه اگر مساجد و حوزه های دینی ما در منطقه وجود نداشته باشد آسیب پذیری مردم ما بیشتر از ان است که در تصور ما است گفت: پیام اسقف اعظم بنیاد مسیح فلورادا در ایالات امریکا به امام جمعه پاوه، خواستار اجازه دادن به جوانان در پذیرفتن دین مسیح ، اصلاح قوانین قضایی و حقوقی بی عدالتی در جامعه ، جلوگیری از هیولای بی اخلاقی در جامعه و جلوگیری از تولد فرزندان نامشروع شده است.

وی افزود: وظیفه ما هم در برابر این هجمه های دشمنان، پاسخگویی به آنان و پاسداری از فرهنگ و اعتقادات دینی و مذهبی است و گرنه مغلوب و شکست خواهیم خورد.

امام جمعه پاوه در پایان خواستار توجه ویژه اداره کل ارشاد اسلامی استان به فرهنگ قرآنی ، کانونهای مساجد و مفاخر علمی شهرستان شد .