پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله15:51 - 1394/07/13

1500 تن انگور امسال در پاوه تولید می شود

مدیر جهاد کشاورزی پاوه پیش بینی کرد امسال یک هزار و 500 تن انگور دیم به ارزش حدود 30 میلیارد ریال از تاکستانهای این شهرستان برداشت شود.

به گزارشهزار ماسوله، اردشیر صفیعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در شهرستان پاوه 650 هکتار تاکستان انگور دیم موجود است که 530 هکتار آن بارور و 120 هکتار بصورت نهال است.
وی انگور سیاه پاوه را بهترین و سالم ترین نوع انگور دانست و گفت: برای تولید این انگور از هیچ نوع کود و مواد شیمیایی استفاده نمی شود
وی بازار عمده مصرف انگور پاوه را استان های کرمانشاه و کردستان و اقلیم کردستان عراق اعلام کرد.
شهرستان پاوه با بیش از 59 هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان کرمانشاه قرار دارد.