به گزارشهزار ماسوله، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه در گفتگویی با خبرنگار ماضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت:شهرستان پاوه داراي 115 هكتار باغ انجير مي باشد كه 102 هكتار آن بارور بوده و با عملكرد متوسط 3 تن در هكتار پيش بيني مي گردد كه بالغ بر 300 تن انجير در این شهرستان توليد گردد .
وي افزود: برداشت انجير در نقاط گرمسیری پاوه در اواسط تیر ماه آغاز و تا اواخر شهريور ماه ادامه خواهد داشت .
صفیعی ارقام انجير شهرستان را مجيفي ،زرده، رشه یا سیاه و كوچه كاو اعلام کرد و گفت: با توجه به شرايط آب و هوايي شهرستان ،و به دلیل عدم استفاده از هیچ نوع کود شیمیایی، انجير توليدي ارگانیک و داراي طعم و كيفيت بسيار مناسبي است كه بيشتر به صورت تازه مصرف و یا به عنوان سوغات به دیگر شهرستان های اطراف صادر مي گردد .
وی افزود: علاوه بر آن، آب آبیاری این محصول از چشمه سارها خواهد بود که ارزش آن را دو چندان کرده است.