پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله11:34 - 1398/07/01

زنگ مهر و مقاومت در مدارس جوانرود نواخته شد

همزمان با آغا ز سال تحصیلی جدید و تقارن آن با هفته دفاع مقدس زنگ مهر و مقاومت در مدارس شهرستان جوانرود نواخته شد.

به گزارشهزار ماسوله،  این مراسم با حضور امام جمعه ، فرماندار ، نیروهای نظامی وانتظامی و مسئولان ادارات در دبیرستان زینبیه شهرجوانرود به صدا در آمد.

 

در این مراسم فرماندار شهرستان جوانرود با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس گفت : مهر سرآغاز فصلی برای کشت و کار ورشد نهال علم دانش آموزان است.

 

رستگاریوسفی افزود: با آغاز سال تحصیلی جدید از معلمان و مربیان انتظار داریم زمینه تفکر و تعقل ، به موقع سخن گفتن ، اعتماد به نفس ، دوستی با طبیعت را دردانش آموزان پرورش دهند.

 

وی گفت: اگر دانش آموزان را با مسائل یاد شده آشنا کنیم بسیاری از مشکلات جامعه کاهش می یابد.

 

یوسفی در ادامه به دوران 2500 ساله رژیم ستم شاهی و برنامه و معاهدات ننگین این دوران اشاره و خاطر نشان کرد : در هشت سال دفاع مقدس از سوی رژیم بعث عراق و استکبار جهانی جنگی نابرابر برکشورمان تحمیل کردند که ملت با تکیه بر سلاح ایمان پیروز شد و حقانیت جمهوری اسلامی در دنیا به اثبات رسید.

 

وی یادآورشد: علیرغم همه مشکلاتی که دشمنان برای ایران اسلامی بوجود آوردند هر روز شاهد رشد وپیشرفت کشور در زمینه های مختلف هستیم و با اتکا به خداوند و تبعیت از رهبری از همه دشواری ها و نا ملایمت ها عبور خواهیم کرد.

 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان جوانرود نیز گفت: سربلندی، اقتدار و توسعه همه جانبه ملت عزیز ایران اسلامی مرهون غیرت و رشادت حماسه آفرینان هشت سال دفاع مقدس است که عاشقانه و با عزمی راسخ در راه دفاع از اسلام و انقلاب ایستادگی کردند.

 

محمود داوودی زاده به موفقیت دانش آموزان این شهرستان اشاره و اظهار امید واری کرد : با همکاری مسئولان ، معلمان مربیان و اولیا شاهد موفقیت های بیش از پیش دانش آموزان درسال تحصیلی جدید باشیم.