به گزارشهزار ماسوله، معاون فرماندار پاوه در گفتگویی با خبرنگار ما در رابطه با پروژه انتقال آب هانی کوان به پاوه با اشاره به اینکه اکنون در نقاطی از کشور حدود ۲ الی ۳ ساعت آب شرب هم ندارند اظهار داشت: در وهله اول سلامتی مردم ؛ برای ما مهم است .
هوشیار عبدالله زاده افزود: براساس آخرین گزارشات بهداشت؛ برای سالم بودن آب شرب ؛ باید خود این تصفیه خانه تولید جلبک نماید ؛یعنی برای مدتی در خود تصفیه خانه آب شرب ماندگاری داشته باشد و در نتیجه ایجاد جلبک نماید تا بتواند اگر آلودگی خاصی داشته باشد ؛آن آلودگی را رفع نماید.
وی گفت: با کلر زنی اقدامات لازم برای رفع آلودگی آب شرب هانی کوان در تصفیه خانه انجام شده است اما آبفای شهری با این موضوع مخالفت به عمل اورده و خواستار رفع آلودگی به صورت طبیعی و با ایجاد جلبک ها در تصفیه خانه است.
وی با اشاره به اینکه این سیکل هم زمان بر بوده گفت: طراح آب منطقه ای؛ باید سازوکار مناسبی را تعیین کند که در خروجی تصفیه خانه بدون کلرزنی ؛ برای رفع آلودگی آب اقدام شود.
عبدالله زاده ادامه داد: این تصفیه خانه در واقع باید دو یا سه ماه قبل شستشوی لازم را انجام می دادند و با ذخیره آب در آن و با گرما و حرارت باعث ایجاد جلبک در اطراف آن می شد چراکه با این حالت آب موجود را ؛ تصفیه و نیاز به هیچ گونه مواد کلرزنی نیز نبود.
معاون فرماندار پاوه با بیان اینکه باید طراح این تصفیه خانه راهکاری را برای حل این مشکل ارائه دهد تصریح کرد: تاکید ما این است که حتی اگر آب شرب هانی کوان دیرتر به منبع پاوه وارد شود؛ اما به صورت سالم؛ در مدار آبرسانی و برای مردم مورد استفاده قرار گیرد.
وی در پایان گفت: برای رفع این مشکل مکاتبات زیادی با استانداری و معاونت عمرانی و آب منطقه ای انجام داده ایم و در همین چند روز اخیر بالغ بر ۸ مکاتبه انجام شده است تا این مشکل هم مرتفع گردد.