به گزارش هزارماسوله ،دادستان پاوه در نشست امر به معروف و نهی از منکر که در سالن جلسات سپاه ناحیه این شهرستان برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: در بحث امر به معروف و نهی از منکر اگر به جامعه نگاه کنیم علی رغم تمام تلاش هایی که شده است متاسفانه ان نتیجه دلخواه بدست نیامده است و هنوز گام های بیشتری نسبت به آن افرادی که با تمام توان کار می کنند عقب هستیم.
نوید صحرایی افزود: اگر امروز ما می بینیم که حجاب و وضعیت ظاهری دختران جامعه ما متناسب با الگوهای اسلامی نیست نشان از آن دارد که کمترین تاثیرپذیری را از آموزش و پرورش داشته است.
وی با بیان اینکه باید این مشکلات اسیب شناسی شود گفت: تنها دلیلی که این جلوه های فساد در جامعه وجود دارد و به عنوان اسیب اجتماعی می بینیم؛ خلا می باشد.
وی گفت: مادامی که دغدغه جدی ما مسئولین؛ امر به معروف و نهی از منکر نباشد و برنامه نداشته باشند همین خلا وجود دارد یعنی زمانی که مدیر ما یک مسئولیتی را عهده دار می شود باید ببینیم ایا در برنامه های خود امر به معروف و نهی از منکر را گنجانده است.
وی ادامه داد: خیلی از مسئولین چشم خود را بر روی تخلفات درون سازمان می بندند و می بیند که کارکنان وی فساد اخلاقی و یا مالی دارد اما حاضر نیستند به مراجع نظارتی اعلام کنند و اینجاست که این مسئول دغدغه ای ندارد.
صحرایی با بیان اینکه آن چیزی که در کرمانشاه می بینیم جامعه در انفعال قرار دارد ؛ اضافه کرد: جبهه استکبار در یک دهه اخیر با تمام توان کار کرد و متاسفانه پیروز هم شده است.
دادستان پاوه گفت: سگ گردانی یکی از مظاهر غربی است که دشمنان قصد دارند سبک زندگی ما را نیز با این عنوان تغییر دهند.اما باید گفت چرا الگوی سبک زندگی ما این چنین تغییر کرد که حتی جشن تولد برای حیوانات نجس می گیرند.
صحرایی اظهار کرد: هر جا امر به معروف و نهی از منکر تعطیل شد فاجعه ایجاد شد همان طور که در اسلام تعطیل شد فاجعه جانسوز کربلا اتفاق افتاد.
دادستان پاوه با اشاره به اینکه خلا قانونی؛ حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر بوده است گفت: قانون گذار ما در سال ۹۴ این قانون را در ۲۴ ماده تصویب کند هرگونه اقدام امر به معروف و نهی از منکر به صورت علنی باشد .
صحرایی در پایان گفت: ایجاد هرگونه مانع نسبت به اجرای امر به معروف و نهی از منکر از سوی هرکس ممنوع است و هیچ کس حق ندارد که مانعی ایجاد کند.
