پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله15:33 - 1402/04/05
با همت خیرین صورت گرفت:

اهداء یک دستگاه دیالیز به بیماران پاوه +تصاویر

صبح امروز یک دستگاه دیالیز پاوه که با همت خیرین شهرستان خریداری شده بود نصب و به بهره برداری رسید.

به گزارش هزارماسوله ، صبح امروز دستگاه دیالیز پاوه که با همت خیرین شهرستان خریداری شده بود نصب و به بهره برداری رسید.

 

در آیین افتتاحیه این مراسم مدیر عامل موسسه خیریه بیمارستان قدس پاوه در سخنانی ضمن خیر مقدم به مهمانان اظهار داشت: برگزاری این نشست با سه هدف تقدیر از خیرین شهرستانی، رونمایی از دستگاه دیالیز و تقدیر از اصحاب رسانه شهرستان است که بدون هیچ منتی در طول سال در هر مناسبت و مراسمی زحمت کشیدند و بر ما منت نهادند.

 

مهندس وهبی احمدی افزود: در سه سال گذشته، اصحاب رسانه یار و یاور ما بوده اند و بدون هیچ چشم داشتی محبت های خود را بذل خیرخواهی مردم کرده اند.

وی گفت: از اواخر سال 1399 این موسسه با هدف خرید تجهیزات و توسعه بیمارستان و کمک به نیازمندان بیمار رسما شروع به کار کرد که در طول این سه سال دستگاههای پیشرفته ای را که شاید امروز با بیش از چندین میلیارد تومان هزینه داشت، تهیه و در بیمارستان قدس پاوه نصب کرده ایم.

 

وی ادامه داد: برای بیماران نیازمندی هم که در پرداخت هزینه های بیماری مشکل داشتند، اقدامات خوبی انجام دادیم و مبالغ مورد نیاز را به حساب دانشگاه علوم پزشکی برای تصفیه پرونده آنها واریز کرده ایم.

 

احمدی با اشاره به راه اندازی پویش کمک به دیالیزیهای پاوه گفت: با توجه به بیماران دیالیزی که روز به روز در حال افزایش هستند، احساس نیاز شد و در دو ماه گذشته پویشی به راه انداختیم تا بتوانیم یک دستگاه دیالیز را برای این بیماران تهیه کنیم.

 

وی گفت: دستگاه مد نظر ما که در خور شان مردم شهرستان پاوه باشد هم نایاب بود که در نهایت یک دستگاه دیالیز المانی به بیمارستان پاوه انتقال و در حال بهره برداری است.

 

همچنین حجت الاسلام اسماعیل قبادی "مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: با وجود خیریانی در پاوه و اورامانات و همچنین بازگشایی مرز شوشمی این شهرستان دچار یک سری ازدحامات و انتظاراتی برای مردم دو کشور ایران و عراق خواهد شد که در این صورت مردم پاوه باید مشکل مردمان هر دو کشور را برطرف کنند.

وی با بیان اینکه پزشکان مردمی و خیران خوبی هم در شهرستان دارید  و علاوه بر آن مخصوصا اصحاب رسانه گامهای موثری بر می دارند افزود: ما هم مکلفیم معروف و کار خیر را ترویج و برجسته کنیم و باید این معروف و نیکی مردم شهرستان را در خرید دستگاه دیالیز ترویج دهیم.

 

همچنین در آیین بهره برداری این دستگاه حجت الاسلام اسماعیل قبادی "مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: با وجود خیریانی در پاوه و اورامانات و همچنین بازگشایی مرز شوشمی این شهرستان دچار یک سری ازدحامات و انتظاراتی برای مردم دو کشور ایران و عراق خواهد شد که در این صورت مردم پاوه باید مشکل مردمان هر دو کشور را برطرف کنند.

 

وی با بیان اینکه پزشکان مردمی و خیران خوبی هم در شهرستان دارید  و علاوه بر آن مخصوصا اصحاب رسانه گامهای موثری بر می دارند افزود: ما هم مکلفیم معروف و کار خیر را ترویج و برجسته کنیم و باید این معروف و نیکی مردم شهرستان را در خرید دستگاه دیالیز ترویج دهیم.

 

در پایان این مراسم از اصحاب رسانه شهرستان نیز تجلیل به عمل آمد.