پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله06:43 - 1402/05/28
استاندار کرمانشاه:

تردد مسافرین از مرز شوشمی هر روز تقویت میشود

استاندار کرمانشاه گفت: روند پیشرفت کار در مرز شوشمی خوب ارزیابی می شود و تردد مسافرین از این مرز هر روز تقویت میشود.

 استاندار کرمانشاه در گفتگویی اختصاصی با خبرنگارهزارماسوله ،در رابطه با آخرین وضعیت تردد مسافر در مرز شوشمی اظهار داشت: همان طور که خدمت هم استانی های عزیز اعلام کرده بودیم مرزهای استان یکی از ظرفیت های خوب برای استفاده این عزیزان و هم استانی ها می باشد.

 

دکتر محمد طیب صحرایی افزود: الحمد الله کمتر از دو ماه از بازگشایی مرز شوشمی از عید سعید قربان تاکنون می گذرد و امروز به جهت بررسی جریان امور  و برای رفع نواقص بازدیدی از مرز با همکاران داشتیم.

 

وی ادامه داد: روند پیشرفت کار در مرز شوشمی خوب ارزیابی می شود  و تردد مسافرین از این مرز هر روز تقویت میشود.

 

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: امیدواریم نکات باقی مانده از نواقصات هم در زمان کوتاهی اصلاح و برطرف شوند و این مرز همانند گذرگاهها و مرزهای استان یکی از نقاط خوب برای تقویت تبادلات بین دو کشور ایران و عراق و استفاده های چند جانبه های مردم عزیزمان باشد.

 

گفتنی است این مرز با داشتن یک بازارچه به وسعت ۴ هکتار، یکی از نزدیک‌ترین مرزهای زمینی ایران به کشور همسایه عراق است و با شهرهای تویله، حلبچه، سید صادق، بیاره و حتی سلیمانیه ارتباط نزدیک دارد که در عید سعید قربان امسال طی آئینی با حضور استاندار کرمانشاه، امام جمعه پاوه، نماینده اورامانات، فرماندار پاوه و جمعی از مسؤولان شهرستانی و استانی سایت موقت تردد مسافر از مرز شوشمی افتتاح شد و با مهر پاسپورت حاج ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه، اولین مسافر اقلیم کردستان عراق از مرز شوشمی راهی حلبچه شد.