پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله16:02 - 1402/08/29

برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در پاوه+تصاویر

جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزارشد.

به گزارش هزارماسوله ، جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه و اداره شیلات شهرستان در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزارشد.

 

در این جشنواره حدود 105 آشپز شرکت کرده که در پایان از 6 نفر از آنها به عنوان آشپز ماهیهای خوشمزه و غذای محلی تجلیل به عمل آمد.

 

از این تعداد 60 آشپز غذای ماهی، و 55 آشپز غذای محلی شرکت داشتند که با ایده هایی نو، در طبخ ابزیان با هم به رقابت پرداختند.

 

بر پایی غرفه های نان محل کلوچه و کلانه و مسابقات فرهنگی از دیگر بخش های این جشنواره بود.

 

در این باره مدیر کل شیلات استان کرمانشاه به خبرنگار ما گفت: امروز در روز جهانی شیلات در خدمت مردم شریف پاوه هستیم که جشنواره طبخ ماهیان در این شهرستان با بیش از 100 شرکت کننده برگزار شد.

 

مهندس سهراب صحرایی افزود: این جشنواره با هدف اینکه سرانه مصرف ماهی را در استان و در سفره مردم بالا ببریم برگزار شده است و ان شاالله امید این را داریم با بالا بردن مصرف سرانه در استان بتوانیم در سلامت جمعی استان گامی را برداشته باشیم.