پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله16:24 - 1403/08/05
حجت الاسلام عبدی پور:

اقدامات متجاوزانه اسرائیل تاثیری در متوقف کردن جبهه مقاومت ندارد

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه پاوه گفت: اقدامات متجاوزانه اسرائیل تاثیری در متوقف کردن جبهه مقاومت ندارد.

به گزارش هزارماسوله ، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه پاوه در گفتگویی با خبرنگار ما با اشاره به حمله دیشب رژیم صهیونیستی به ایران گفت: اولا اینکه حمله دیشب رژیم غاصب صهیونیستی به ایران، بنا به اعلام رسانه های عبری، اقدامات تجاوز گرایان این رژیم برای اسرائیل ناامید کننده بوده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسام الدین عبدی پور افزود: بدنبال این حمله، آرامش و امنیت در تمام نقاط کشور حاکم است و این نشان از آن دارد که این حمله رژیم غاصب، هیچ واهمه ای برای مردم و کشور ما ندارد.

 

وی گفت: بنا به اقدامات تجاوزگرایانه رژیم جعلی صهیونیستی در گذشته، ما باید به دکترین دفاعی و نظامی کشور در اقدام مقابله به مثل اعتماد کنیم.

 

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اشاره کردند که ما شتاب زده عمل نخواهیم کرد، گفت: این اقدامات و یا اقدامات دفاعی در کشور، حساب کتاب دارد و باید تمام ارکان نظام با هم متحد باشند.

 

وی ادامه داد: دشمن بعد از عملیات های وعده صادق یک و دو، برای چهره شکست خورده و مخدوش خود، اقداماتی انجام می دهد اما ما ترسی نداریم و به تدابیر رهبری اعتماد داریم.

 

عبدی پور گفت: اقدامات متجاوز اسرائیل علیه ایران تنها هزینه‌ای گزاف بر روی دست این رژیم می گذارد و تاثیر چندانی در متوقف کردن جبهه مقاومت ندارد.

 

وی در پایان گفت: رژیم جعلی صهیونیستی باید بداند که چنین اقداماتی از حمایت های بین‌المللی برخوردار نخواهد بود.