پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله05:03 - 1403/10/04

دیدار و قدردانی گروه سپاس پاوه از «کاک عزت راشت»

اعضای گروه سپاس پاوه از «کاک عزت راشت» که مدت ۴۱ سال است بطور متوالی و منظم گرما بخش منطقه و خدمتگزار مردم آن است تقدیر و قدردانی کردند.

به گزارش هزارماسوله ،  اعضای گروه سپاس پاوه به دیدارشخصی گرم خو و خدمتگزار در روستای زیبا و دیرین سال زردویی شتافتند که مدت ۴۱ سال است بطور متوالی و منظم گرما بخش منطقه و خدمتگزار مردم آن است .

 

▪️کاک عزت راشت بیش از چهل سال است که هر بامداد دقیقاً رأس ساعت ۴ با یک دستگاه مینی بوس از زردویی به سَمت کرمانشاه و بلعکس، آرام، موقر و صبورانه مشغول جابجایی همشهریان خود است، نکات ویژه ای در کار ایشان شایان توجهند؛

 

🔺۱- خوش برخوردی و منظم بودن ایشان در مدیریت زمان به طوری که هر مسافری در مسیر از «سپیاو » تا «سه راهی جوانرود» هر کدام  رأس ساعت ویژهٔ خود بدون تأخیر در صندلی خود که قبلاً تعیین شده قرار می گیرد.

 

▪️۲- رعایت انصاف در نوبت دهی بادقت و بدون چشم پوشی به هیچ دلیلی حتی در مورد اعضای خانواده خودشان

 

🔺۳- سوار و پیاده کردن مسافران در مرکز شهر کرمانشاه( منطقهٔ فیض آباد) که از سرگردانی مسافر در ترمینال جلوگیری می کند

 

▪️در این جلسهٔ پُر صفا و صمیمیت که در منزل بسیار دل نشین کاک عزت برگزار شد چند نفر از اعضای گروه سپاس در بیاناتی به پیشینهٔ روستای زردویی و وجود افراد نامبردار فرهنگی و ادب دوست در آن اشاره کردند و از زحمات بی دریغ و عزت مندی کاک عزت قدردانی نمودند و ایشان هم به بیان برخی از خاطرات خودپرداختند.

 

🔺درپایان پس از سخنان دو نفر از میزبانان، سپاسنامه وتندیس گروه به کاک عزت و خانم محترمشان اهدا گردید. ضمناً اعضای شرکت کننده در حاشیهٔ این مراسم از قرآن قدیمی و نیز موزهٔ روستا بازدیدکردند.