به گزارش هزارماسوله ، با فعال شدن کد۲ اورژانس پیش بیمارستانی پاوه گامی بزرگ جهت ارتقاء خدمات اورژانسی به مردم پاوه و روستاهای اطراف برداشته خواهد شد .
مدیر شبکه بهداشت و درمان پاوه با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: روز دوشنبه اول بهمن ماه کد۲ اورژانس پیش بیمارستانی برای پاوه فعال و با افتتاح قریب والوقوع پایگاه شهری شماره ۲ و جذب وبکارگیری پرسنل، این پایگاه نقش اساسی در ارائه خدمات بهتر فوریت های پزشکی به مردم خواهد داشت.
دکتر سهرابی ضمن تشکر از همکاری و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان، این اتفاق مهم را مرهون تلاش و مساعدت های امام جمعه معزز شهرستان، نماینده پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی و فرماندار پرتلاش پاوه خواند و ابراز امیدواری کرد پایگاه شماره ۲ فوریت های پاوه بزودی افتتاح و ارائه خدمات بهتر و گسترده تر از وضعیت موجود خواهد شد.
