به گزارش هزارماسوله ، فرماندار شهرستان پاوه در مراسم جشن انقلاب که صبح امروز در سالن نهم دی ماه سپاه ناحیه پاوه برگزار شد در سخنانی ضمن تبریک سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و روز پاسدار اظهار داشت: پاسدار کسی است که پاسدار انقلاب و ارزش های انقلاب اسلامی است و چه زیبا بنیان گذار جمهوری اسلامی از پاسدار تعریف کرده اند و در واقع باید برای این تعریف کتابها نوشت.
علیرضا حیدری افزود: امام که خود پایه گذار انقلابی است که با این گستره در دنیا مطرح و دشمنان چشم طمع به آن دوخته اند، می فرماید که ای کاش من یک پاسدار بودم.
وی گفت: این بدین معناست که حفظ نظام و انقلاب و ارزش ها مهمتر از بوجود آمدن انقلاب است و این انقلاب برای چند صباحی نبوده، بلکه برای تمام دوران ها و تمام دنیاست و ما امروز مفتخریم که این انقلاب ما به تمام دنیا صادر شده است.
حیدری با اشاره به مقاومت مردم غزه در برابر رژیم غاصب صهیونیسم گفت: غزه که ۴۷۰ روز زیر بمباران و تهاجم دشمن بود با آن همه مشکلات اقتصادی و تقدیم ۵۰ هزار شهید و ویرانی خانه ها و بدون امکانات، اما چون روح مقاومت در بین آنها زنده بود، ایستادند و این ایستادگی و مقاومت را از انقلاب اسلامی به ارث برده بودند.
فرماندار پاوه تصریح کرد: انقلاب ما به مستصعفین دنیا یاد داد که با مقاومت می توان به پیروزی رسید.
حیدری اضافه کرد: نتانیاهو قصد داشت که حماس را از بین ببرد و اسرای خود را ازاد و غزه را به سرزمین اسراییل ملحق کند که هیچ کدام از این موارد با مقاومت جبهه مقاومت اتفاق نیفتاد و این جبهه مقاومت، همان درسی است که از مکتب امام گرفته شده است.
وی در پایان با بیان اینکه هر رزمنده ای که از اسلام و نظام دفاع کند پاسدار است گفت: انقلاب ما نماد وحدت و همبستگی است و امروز بیش از گذشته باید وحدت و همبستگی داشته باشیم چرا که با این اتحاد می توانیم قله های دنیا را فتح کنیم.