پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله08:16 - 1404/08/08

هشدار فرمانده انتظامی شهرستان پاوه در خصوص استفاده از برنامه شاد

فرمانده انتظامی شهرستان پاوه، در خصوص سوءاستفاده برخی افراد سودجو از نام و فضای برنامه «شاد» هشدار داد.

به گزارش هزارماسوله ، سرهنگ رستمی، فرمانده انتظامی شهرستان پاوه، در گفتگویی با خبرنگار ما در خصوص سوءاستفاده برخی افراد سودجو از نام و فضای برنامه «شاد» هشدار داد و گفت: با توجه به استفاده گسترده دانش‌آموزان و فرهنگیان از اپلیکیشن شاد، متأسفانه افراد ناشناسی با ساخت نسخه‌های جعلی و ارسال لینک‌های فیشینگ در شبکه‌های اجتماعی، اقدام به سرقت اطلاعات شخصی، تصاویر، و حتی اطلاعات بانکی کاربران می‌کنند.

 

وی افزود: کاربران باید تنها از منابع رسمی وزارت آموزش و پرورش نسبت به نصب یا به‌روزرسانی برنامه شاد اقدام کنند و از کلیک روی لینک‌های ارسالی در گروه‌ها و کانال‌ها خودداری نمایند.

 

سرهنگ رستمی تأکید کرد: پلیس فتا به‌صورت مستمر فعالیت‌های مجرمانه در فضای مجازی را رصد کرده و با هرگونه اقدام فریبکارانه، تهدید یا انتشار محتوای غیراخلاقی در بستر برنامه‌های آموزشی به‌صورت قاطعانه برخورد خواهد کرد.