به گزارش هزارماسوله ، سرگرد سیروس مرادی رئیس پلیس راهور شهرستان پاوه در گفتگو با رسانه هزارماسوله گفت.
استفاده از چراغ نور خیره کننده ، چراغهای الوان ، اضافی و داشتن نور سفید در عقب و نور قرمز در جلوی وسیله نقلیه علاوه بر آنکه مغایر با ضوابط فنی خودرو است می تواند موجب کاهش دید رانندگان و افزایش احتمال وقوع حوادث رانندگی در ساعات شب گردد.
🔹 وی افزود: در این طرح مأموران پلیس راهور با خودروهایی که دارای تغییر در سیستم روشنایی و استفاده از نورهای غیر مجاز هستند ، به شدت برخورد و بعلت تغییر در وضعیت استاندارد خودرو در مرحله اول ضمن تذکر و جریمه ، در صورت تکرار و عدم تعویض چراغ غیراستاندارد با چراغهای استاندارد ، با توجه به هماهنگی قبل با دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان پاوه برابر با خودرو های هنجارشکن و خطر آفرین با آنها برخورد می شود.
🔹سرگرد مرادی در پایان گفت: متأسفانه برخی رانندگان با هدف زیبایی ظاهری با افزایش میدان دید اقدام به نصب چراغ های زنون یا چراغ نور خیره کننده ، چراغهای الوان ، اضافی و داشتن نور سفید در عقب و نور قرمز در جلوی وسیله نقلیه می کنند در حالی که شدت نور این چراغ ها موجب آزار چشم دیگر رانندگان و ایجاد خطر در عبور و مرور شبانه می شود.
🔹لازم به ذکر است در این طرح با خودروهایی که یکی از چراغهای آنها هم سوخته برخورد خواهد شد.
