پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله11:51 - 1404/08/30

سرهنگ میرزایی: تفکر بسیجی رمز پیشرفت کشور و ضامن امنیت و اقتدار ایران است

به گزارش هزارماسوله ، سرهنگ بهرام میرزایی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پاوه، در سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته با گرامیداشت هفته بسیج، این مناسبت را یادگار ارزشمند امام خمینی(ره) دانست و اظهار داشت: هفته بسیج یادآور فرمان تاریخی امام راحل است؛ فرمانی که روحیه ایمان، شجاعت، رشادت و شهادت‌طلبی را در کالبد ملت ایران دمید.

 

وی با تقدیر از امام جمعه پاوه و خیرمقدم به نمازگزاران، بسیج را «نماد خودباوری و خداباوری» توصیف کرد و گفت: بسیج از نخستین روزهای شکل‌گیری انقلاب، نقش‌آفرین بوده و در سخت‌ترین شرایط کشور آرامش و ثبات را به جامعه بازگرداند.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پاوه با اشاره به نقش بسیج در دفاع مقدس افزود: در روزهایی که بخشی از خاک کشور به اشغال دشمن درآمده بود، حضور بسیجیان ورق جنگ را برگرداند و دشمن را تا پشت دروازه‌های بصره عقب راند. این نخستین‌بار بود که جنگی بر ایران تحمیل شد اما ملت ما پیروز از میدان بیرون آمد.

 

سرهنگ میرزایی با بیان اینکه بسیج پس از جنگ نیز در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرین بوده است، تصریح کرد: در حوزه محرومیت‌زدایی، خدمت‌رسانی، مقابله با بلایای طبیعی، حوزه بهداشت و درمان و حتی ساخت موشک و پهپاد، بسیج کارنامه‌ای پرافتخار دارد. جوانان بسیجی، تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کردند و به دستاوردهایی رسیدند که امروز دنیا را شگفت‌زده کرده است.

 

وی به نقش بسیج در عرصه رسانه و جنگ شناختی نیز اشاره کرد و گفت: در حالی که دشمنان با تمام ابزارها جنگ رسانه‌ای گسترده‌ای علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند، بسیج در حوزه تولید محتوا، فیلم‌سازی، مستندسازی و مقابله با تهاجم فرهنگی حضوری فعال دارد.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پاوه عملکرد این نیرو را در مناطق محروم اورامانات قابل توجه دانست و گفت: در ساخت پل، جاده، منازل محرومین، غسالخانه، مسجد، مدرسه و توزیع کمک‌های مؤمنانه، بسیج به‌طور جدی نقش‌آفرینی کرده است.

 

سرهنگ میرزایی با اشاره به ایستادگی بسیج و مردم در برابر فتنه‌های سال‌های گذشته اظهار داشت: «بسیج در مقابله با فتنه‌های ۷۸، ۸۸ و سایر توطئه‌ها کارنامه‌ای درخشان دارد و در کنار نیروهای مسلح حافظ امنیت و آرامش کشور بوده است.

 

وی با قدردانی از حضور مردم در رخدادهای اخیر منطقه افزود: مردم ما همان مردم دوران دفاع مقدس هستند؛ مردمی بصیر و آگاه که در سخت‌ترین شرایط پای کار انقلاب می‌ایستند و با حضور خود دشمن را مأیوس می‌کنند.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پاوه هفته بسیج را فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های امام، شهدا و مقام معظم رهبری دانست و گفت: بسیجی کسی است که خادم و غمخوار مردم باشد؛ چه پرونده عضویت داشته باشد و چه نداشته باشد. بسیجی در هر جایگاهی که باشد خود را خدمتگزار مردم می‌داند.

 

سرهنگ میرزایی با تاکید بر ضرورت هوشیاری ملت در برابر توطئه‌های دشمنان خاطرنشان کرد: دشمنان از کشوری مستقل و مقاوم ناخشنودند و تنها دو راه پیش‌روی ما گذاشته‌اند؛ تسلیم یا مقاومت. تجربه ثابت کرده است که هزینه مقاومت بسیار کمتر از هزینه سازش است.»

وی در پایان ضمن تشکر از امام جمعه پاوه و نمازگزاران گفت: «ان‌شاءالله بتوانیم خادم صادق این ملت باشیم و راه شهدا را با بصیرت و استقامت ادامه دهیم.