پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله15:02 - 1405/02/09
سرهنگ میرزایی:

شکست محاسباتی دشمن در برابر قدرت ایمان ملت ایران/ ایستادگی ۶۰ روزه مردم، نماد اقتدار و وحدت ملی است

سرهنگ بهرام میرزایی، فرمانده سپاه ناحیه پاوه، در رزمایش باشکوه «جانفدا» که با حضور گسترده آحاد مردم، علما، نخبگان و مسئولان در بلوار جانبازان برگزار شد، بر پیروزی قاطع جبهه مقاومت و شکست نقشه‌های استکبار جهانی در نبرد اخیر تأکید کرد.

به گزارش هزارماسوله ،

سرهنگ بهرام میرزایی، فرمانده سپاه ناحیه پاوه، در رزمایش باشکوه «جانفدا» که با حضور گسترده آحاد مردم، علما، نخبگان و مسئولان در بلوار جانبازان برگزار شد، بر پیروزی قاطع جبهه مقاومت و شکست نقشه‌های استکبار جهانی در نبرد اخیر تأکید کرد.

 

 سرهنگ میرزایی در این مراسم با تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع)، به تبیین ابعاد ایستادگی ۶۰ روزه ملت ایران در برابر تجاوزات اخیر پرداخت و اظهار داشت: دشمن با اشتباه محاسباتی و تکیه بر لبه تکنولوژی نظامی خود تصور می‌کرد می‌تواند ظرف چند روز اراده این ملت را در هم بشکند، اما با نیروی ایمان و پاسخ سهمگین رزمندگان اسلام مواجه شد.

 

تجلیل از نقش وحدت‌آفرین حاج ماموستا ملا قادر قادری

 

فرمانده سپاه ناحیه پاوه با قدردانی ویژه از مجاهدت‌های معنوی امام جمعه پاوه، تصریح کرد: باید از نقش محوری و وحدت‌آفرین حاج ماموستا ملا قادر قادری و تمامی بزرگوارانی که در این مدت با جان و دل پای نظام و کشور ایستادند، تجلیل کرد. حضور مستمر مردم بصیر در صحنه و حمایت قاطع از نیروهای مسلح، ارتش، فراجا و بسیج، تمامی توطئه‌های تجزیه‌طلبانه و فتنه‌های رسانه‌ای را با شکست مواجه کرد.

 

حاکمیت استراتژیک ایران و شکست تحریم‌ها

 

وی با اشاره به پویش ۳۱ میلیونی «جانفدا» به عنوان نمونه‌ای بی‌نظیر از همبستگی ملی در دنیا، خاطرنشان کرد: امروز دشمن در حالی به دنبال واسطه‌گری برای آتش‌بس است که ضربات سخت نیروهای مقتدر ما، از جمله تثبیت حاکمیت بر تنگه هرمز، آن‌ها را در موضع ضعف قرار داده است. دشمنان بدانند که دانش و فناوری ما بومی و برخاسته از مغز نخبگان جوان است و با هیچ بمبارانی نابود نخواهد شد.

 

نوید پیروزی در جنگ اقتصادی

 

سرهنگ میرزایی در پایان با تأکید بر اینکه پیروزی در میدان نظامی، نویدبخش موفقیت در عرصه‌های دیگر است، افزود: به یاری خدا، با این اقتدار به دست آمده، مشکلات اقتصادی نیز مرتفع خواهد شد و از این پس ما خواهیم بود که دشمنان را در پاسخ به جنایاتشان تحریم می‌کنیم. پیروزی نهایی متعلق به جبهه حق است و خون شهدای مظلوم، از جمله شهدای دانش‌آموز، سند رسوایی مدعیان دروغین حقوق بشر خواهد بود.