هزار ماسوله به نقل از باشگاه خبر نگاران: ساعدي متخصص تغذيه گفت: مصرف چاي به عنوان نوشيدني در زندگي ضروريست که هر فرد در روز مي تواند به اندازه چهار تا شش ليوان چاي بنوشد.
وي عنوان کرد: مصرف چاي به صورت يخ چاي بهتر است و چاي رقيق و نسبتا کم رنگ در يک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا توصیه مي شود.
وي تصريح کرد: چاي تازه حس خستگي را از تن خارج مي کند، به طوري که چاي کهنه خستگي را افزايش مي دهد.
وي خاطرنشان کرد: زمان ماندگاري برگ چاي در آب جوش 10 دقيقه است و بيش از 10 دقيقه موجب تلخي چاي شده که چاي پررنگ موجب مي شود آب بدن کشيده شود و بدن کم آب تر از حالت عادي شود.
وي در پايان گفت: ولي چاي نمي تواند جايگزين آب باشد و بايد هر فرد به صورت جداگانه آب بنوشد.
