پایگاه خبری تحلیلی هزارماسوله19:39 - 1392/05/22

ببر باغ ارم خفه شد

هزار ماسوله،مسئول فنی باغ وحش ارم گفت: پارسال متوجه شدیم ببری ماده ببر بنگال به بیماری صرع مبتلا است، از اینرو درمان آن آغاز و شرایط بیماری به سازمان دامپزشکی و محیط زیست اطلاع داده شد. مسئول فنی باغ وحش ارم گفت: پارسال متوجه شدیم ببری ماده ببر بنگال به بیماری صرع مبتلا است، از اینرو درمان آن آغاز و شرایط بیماری به سازمان دامپزشکی و محیط زیست اطلاع داده شد.

به گزارشهزار ماسولهنقل از شبکه خبر، دکتر معماریان با اعلام این خبر افزود: پیشتراین ماده ببر دچار تشنج و بیهوشی شده بود، اما اینبار ببر بنگال وقتی دچار تشنج شد، در حوضچه آب افتاد وبر اثر خفگی تلف شد.


وی گفت: با وجود اینکه نگهبان ها بلافاصله متوجه این موضوع شده و برای خروج ببری از آب اقدام کرده بودند اما به علت فرو رفتن حجم زیادی از آب، این ماده ببر خفه شد.


مسئول فنی باغ وحش ارم افزود: به تازگی قفس این ماده ببر برابر استاندارهای موجود ساخته شده بود.


دکتر معماریان از جایگزینی ببر دیگری در هفته های آینده خبر داد.

 

ببر بنگال باغ وحش ارم که چهار سال قبل از تایلند خریداری شده بود