بارش 30 سانتيمتري متوسط برف در گردنه هاي شهرستان پاوه

کد خبر: 162278|11:48 - 1392/12/28
نسخه چاپی
بارش 30 سانتيمتري متوسط برف در گردنه هاي شهرستان پاوه
رئيس اداره راه و شهرسازي: بارش شدید برف که از اواخر ديروز اکثر مناطق شهرستان را فرا گرفته ، موجب کندی تردد و مه آلودگی در بیشتر محورهای شهرستان شده و تردد در این محورها فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است .
رئيس اداره راه و شهرسازي در گفتگويي با خبرنگارهزار ماسولهاظهار داشت:با نزديك شدن به فصل بهار،شهرستان پاوه  يك بار ديگر با اين رحمت الهيسفيد پوش شد.
 
شهرياري افزود:بارش شدید برف که از اواخر ديروز  اکثر مناطق شهرستان را فرا گرفته ، موجب کندی تردد و مه آلودگی در بیشتر محورهای شهرستان شده و تردد در این محورها فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است .

وي گفت:ميزان متوسط بارش برف در گردنه هاي شهرستان پاوه به 30 سانتيمتر رسيد و متوسط بارش در شهرستان 10 سانتيمتر است.
وي ادامه داد: بارش برف و باران در 24 ساعت گذشته به 40 ميليمتر رسيده است كه با محاسبه كل بارش ها، از مهرماه امسال تاكنون  595 ميلمتر است.
 
وی افزود:از بعدازظهر روز گذشته تاکنون راهداران خدوم این اداره با کامیونهاي نمک در راههای مواصلاتی،گردنه ها و مسیرهاي پاوه به قوري قلعه،پاوه به نودشه، روستاي وراء به نودشه و نودشه به نوسود مشغول به کار بوده که خوشبختانه گردنه هاي اين مناطق با تلاش آنها باز ولی تردد با کندی و با زنجير چرخ ميسر است.
 
رییس اداره راه و شهرسازی پاوه توصیه کرد بعلت برودت زیاد هوا و لغزندگي جاده ها رانندگان سرعت مطمئنه را فراموش ننمایند.
 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربیننده ترین ها