حیدری: زلزله ۵ ریشتری گیلانغرب خسارت جانی و مالی نداشت

سرویس: صرفا جهت اطلاعکد خبر: 303098|11:31 - 1405/02/16
نسخه چاپی
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: با ارزیابی میدانی تیم‌های امدادی، زلزله ۵ ریشتری بامداد امروز در گیلانغرب هیچ‌گونه خسارت جانی و مالی در پی نداشته است.

به گزارش هزارماسوله ، علیرضا حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بامداد امروز (چهارشنبه، ۱۶ اردیبهشت) زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر شهرستان گیلانغرب را لرزاند.

وی افزود: خوشبختانه پس از ارزیابی میدانی تیم‌های امدادی و با پیگیری مستقیم فرمانداران شهرستان‌های غربی تحت دستور استاندار، مشخص شد این حادثه هیچ‌گونه خسارت جانی و مادی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: با دستور استاندار کرمانشاه، فرمانداران گیلانغرب و شهرستان‌های غربی استان بلافاصله به صورت میدانی در منطقه حاضر شدند. تیم‌های ارزیاب دستگاه‌های امدادی نیز به‌سرعت شرایط را بررسی کردند که خوشبختانه هیچ‌گونه خسارت جانی و مالی گزارش نشده است.

حیدری با اشاره به جزئیات و زمان دقیق این زلزله‌ها ادامه داد: این زمین‌لرزه ساعت ۰۰:۲۳ بامداد امروز (چهارشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵) با بزرگی ۵ ریشتر و در عمق ۹ کیلومتری زمین در منطقه گیلانغرب رخ داد. همچنین در ساعت ۰۰:۳۹ بامداد نیز یک پس‌لرزه ۳ ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری به ثبت رسید که آن نیز بدون خسارت بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از وقوع این زمین‌لرزه، تمامی پایگاه‌های هلال احمر استان کرمانشاه در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و در نهایت پس از بررسی‌های دقیق و اطمینان از نبود خسارت، وضعیت منطقه عادی اعلام شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربیننده ترین ها