آزادسازی 32 قطعه کبک در منطقه حفاظت شده بیستون

کد خبر: 175482|15:03 - 1393/01/31
نسخه چاپی
آزادسازی 32 قطعه کبک در منطقه حفاظت شده بیستون
32 قطعه کبک امروز در منطقه حفاظت شده بیستون در استان کرمانشاه با همت اداره‌کل حفاظت محیط زیست این استان آزادسازی شد.

به گزارش خبرنگارهزارماسولهو به نقل از خبرگزاري فارس ، ظهر امروز 32 قطعه کبک در منطقه حفاظت شده بیستون در استان کرمانشاه با همت اداره‌کل حفاظت محیط زیست این استان آزادسازی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران استان اظهار داشت: در سال گذشته نیز بیش از یک هزار قطعه کبک، سنجاب، گرگ و... به دامن بازگردانده شدند.

تورج همتی خاطرنشان کرد: این اقدام نمادین در زمینه نهضت حفاظت از محیط زیست در استان کرمانشاه برای نخستین بار در شهرستان جوانرود شکل گرفت.

به گفته این مسئول، 15 تن از شکارچیان پرندگان در آن مراسم با آزادسازی پرندگان و سوزاندن قفس‌ها ضمن ابراز پشیمانی از اقدام خود، تلاش خود در راستای حفاظت از این پرندگان به‌کار گرفتند.

وی تاکید کرد: با شناسایی فعالان زیست محیطی در منطقه اورامانات، قصد داریم این منطقه را به‌عنوان پایلوت، نماد و المان زیست‌ محیطی در کشور مطرح کنیم.

همتی با اشاره به وجود پتانسیل‌های لازم برای مشارکت خودجوش مردم در زمینه حفاظت از محیط زیست در منطقه اورامانات، ابراز داشت: طرح‌های زیست محیطی تنها با مشارکت مردمی نتیجه خواهد داشت.

این مسئول اجرای طرح محیط‌ یاران اجتماعی را موجب استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی عنوان کرد و افزود: برای تحقق تشکل‌های زیست محیطی از ظرفیت شوراهای اسلامی روستاها بهره خواهیم گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه عنوان کرد: درصدد هستیم برنامه‌های مختلفی بسته به شرایط اقلیمی، جغرافیایی، تاریخی و فرهنگی هر منطقه اجرا کنیم.

این مسئول به برنامه حفاظت از گوزن مینیاتوری در شهرستان پاوه، حفاظت از آهوی ایرانی در شهرستان سرپل‌ذهاب و برنامه حفاظت از کبک در شهرستان‌های جوانرود و روانسر اشاره کرد.

همتی یکی از اهداف و طرح های مهم اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه را آموزش، فرهنگ‌سازی، ترویج مشارکت‌پذیری و مسئولیت‌پذیری افراد در قبال حفاظت از محیط زیست دانست.

وی با تاکید بر نهادینه‌سازی مشارکت‌پذیری در استان کرمانشاه، گفت: از زمینه مشارکت خودانگیخته و سابقه فرهنگی و تاریخی استان در راستای حفظ محیط زیست استفاده کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه بیان داشت: امیدواریم استان کرمانشاه در سال 93 نماد مشارکت‌پذیری در این زمینه در کشور باشد. 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد