جهانگیری: عده ای می خواهند دولت را وارد حاشیه های بی نتیجه کنند

سرویس: تازه های خبریکد خبر: 180185|15:10 - 1393/02/06
نسخه چاپی
جهانگیری: عده ای می خواهند دولت را وارد حاشیه های بی نتیجه کنند
«اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه دولت ده ها برنامه مهم و اساسی پیش رو دارد، گفت: عده ای خواسته یا ناخواسته تلاش دارند دولت را وارد یکسری حاشیه های بی حاصل و بی نتیجه کنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، معاون اول رییس جمهوری عصر امروز (شنبه) در همایش کارگر، سلامت و تامین اجتماع که به مناسبت روز کارگر در تالار وزارت کشور برگزار شد، افزود: «آنهایی که تازه خیلی خیرخواهی می کنند می گویند چرا رییس جمهور همچون بقیه شعار نمی دهد؟؛ مگر سرنوشت شعار دادن مسوولان پیش روی ما نیست؟»

معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: «مگر در مقطعی از زمان بیشترین شعار برای مبارزه با فساد، کشورهای خارجی و آمریکا داده نشد؟، مگر گفته نمی شد این لوکوموتیو ترمز و دنده عقب ندارد؟»

جهانگیری با بیان اینکه رییس جمهور سوگند می خورد که بیاید عقل و تدبیر به کار بیندازد و مسائل کشور را پیش ببرد، اضافه کرد: رییس جمهوری به عنوان یک انسان مجرب، دانشمند و علاقه مند به حل مسایل با مردم پیمان بسته و در مراسم تحلیف خود در مجلس شورای اسلامی سوگند خورده که مدافع حقوق ملت باشد و آنچه در توان دارد برای باز کردن گره از مشکلات مردم به کار گیرد.

معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر اینکه رییس دولت تدبیر و امید به طور کامل در این مسیر قرار دارد، گفت: گاهی اوقات، روزها جلساتی چندین ساعته با رییس جمهوری داریم که در آن به طور جدی به مسائل اقتصادی پرداخته می شود.

خبر در حال تکمیل است

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد