مبارزه با پدیده چاقی و جلوگیری از تشدید آن تا سال 2020 ، به مهم ترین هدف سازمان بهداشت جهانی تبدیل شده است.
این سازمان، با تصویب طرحی، در نظر دارد با « چاقی »، به عنوان یک عامل کلیدی پرخطر در ایجاد بیماری های قلبی و عروقی، سرطان، دیابت، و بیماری های مزمن تنفسی مقابله کند.
ایزابل کارمو، کارشناس غدد و بیماری های مرتبط با چاقی: چاقی، وضعیتی است که سبب ایجاد دیگر بیماری ها می شود و مرگ زودهنگام را در پی دارد.
منظور من از مرگ زود هنگام، مرگ پیش از گذراندن متوسط عمر طبیعی فرد است.
چاقی، پنجمین عامل مرگ و میر در جهان است و سالانه دو میلیون و هشتصد هزار نفر را به کام مرگ می کشد.
سازمان بهداشت جهانی، از کلیه کشورها و شرکت های مرتبط با تغذیه می خواهد، اهداف مشخص مشترکی را برای مقابله با چاقی ارائه کنند.
ایزابل کارمو، کارشناس غدد و بیماری های مرتبط با چاقی: صنایع غذایی ، بیشتر وقت ها مشکل را به کم تحرکی و سَبکِ زندگی مردم در کشورهای پیشرفته مربوط می دانند تا مسئولیتی متوجه خودشان نباشد ؛ اما چاقی، دو عامل دارد، یکی کم تحرکی و دیگری، تولید محصولات پرکالری در صنایع غذایی است.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد