یک دستگاه خودرو طعمه حریق شد/لزوم وجود يك ايستگاه آتش نشاني ديگر براي پاوه

کد خبر: 218911|10:00 - 1393/04/08
نسخه چاپی
یک دستگاه خودرو طعمه حریق شد/لزوم وجود يك ايستگاه آتش نشاني ديگر براي پاوه
یک دستگاه تويوتا استيشن در شهرستان پاوه طعمه حریق شد.
به گزارش خبرنگارهزارماسولهیک دستگاه سواری تويوتا استيشن که در خيابان كمربندي در حال حركت بود، ناگهان طعمه حریق شد .
این اتفاق زمانی رخ‌داد که این خودرو با يك نفر سرنشین(راننده) در حال حرکت در اين مسير بود و به یک‌باره در قسمت موتور دچار حریق می‌شود و آتش می‌گیرد.
بر این اساس، آتش در این خودرو به داخل بخش‌ها سرایت می‌کند و قسمت داخلي این خودرو در حال حاضر سوخته است.
هنوز دلیل اصلی آتش سوزی در این خودرو مشخص نشده است و کارشناسان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان پاوه در حال بررسی دلایل این اتفاق هستند.
حضور به موقع نیروهای سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان پاوه در محل حادثه باعث شد تا شعله هاي حريق به مخزن گاز سرايت نكند.
راننده اين خودرو با تلاش در خاموش كردن حريق از ناحيه دستان و صورت دچار سوختگي شده است.
نكته قابل تامل اين است در شهرستان پاوه با آنهمه ترافيك و وجود سرعت گير در خيابان ها و طولاني بودن مسافت از اول شهر تا اخر شهر ، يك ايستگاه آتش نشاني براي اطفاء حريق وجود دارد.
ايستگاه اتش نشاني فعلي در خيابان امام محمد غزالي جنب راهنمايي و رانندگي به تنهايي براي اين شهرستان كافي نيست چه بسا وقوع حريق در اول شهر ، تاسيسات آتش نشاني را با تاخير در مسافت طولاني و ترافيك و سرعت گير هاي خيابان مواجه مي سازد.
قطعا وجود يك ايستگاه اتش نشاني در شهرستان پاوه بالاخص مسير سه راهي بيمارستان و حضور به موقع آنها در محل وقوع حادثه از خسارات جاني و مالي ناشي از حريق جلوگيري خواهد كرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد