به گزارش خبرنگارهزارماسولهپيمانكاران شركت گاز شهرستان پاوه در عمليات حفاري و نصب لوله گاز خيابان 26 مرداد اين شهرستان با فعاليتي كند اقدام به نصب لوله مي نمايد.
مدتي است كه شركت گاز شهرستان پاوه در پروژه گازرساني به منازل مسكوني اقدام به حفاري و نصب لوله كشي گاز در خيابان 26 مرداد از اول سه راهي بيمارستان تا ميدان مولوي نموده است.
براساس اخبار و گزارشات رسيده اين اقدام نصب لوله در خيابان با عملكردي ضعيف مواجه بوده ، به طوري كه براي مردم مشكلاتي را به وجود آورده است.
در شهرستان پاوه با وجود كم عرض بودن خيابان ها و مشكل ترافيك ، حفاري كند اين خيابان ، مشكلات و ترافيك را دوچندان نموده است.
اين گزارشات حاكي از آن است كه در روزهاي جمعه و يا تعطيلي رسمي ، كه ترافيك در اين شهرستان به حداقل مي رسد فعاليت پيمانكاران شركت گاز نيز در تعطيلي قرار دارد كه اين خود باعث كند شدن عملكرد اين پيمانكاران و افزوده شدن مشكلات و ترافيك در ديگر روزها خواهد شد.
قابل ذكر است در قسمتهايي از اين خيابان كه كار نصب لوله به اتمام رسيده است، وضعيت آسفالت آن هنوز درست نشده و مشكلاتي را هم براي رانندگان و هم براي منازل مسكوني و مغازه داراني كه در امتداد اين خيابان هستند به وجود آورده است.


نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد