گسترش همکاری تركيه با ایران

سرویس: تازه های خبریکد خبر: 24839|08:54 - 1392/03/31
نسخه چاپی
هزار ماسوله: معاون نخست وزیر ترکیه بر گسترش همکاریهای این کشور با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
به گزارش هزار ماسوله به نقل از ايلنا "بلند آرینج" معاون نخست وزیر ترکیه در دیدار "علیرضا بیگدلی" سفیر ایران در آنکارا با وی، بر گسترش همکاریهای دو کشور تاکید کرد.
"بلند آرینج"در این دیدار با تاکید بر گسترش همکاریهای دو کشور، خرسندی خود را از برگزاری انتخاباتی سالم در ایران ابراز کرد و گفت،دولت ترکیه با دولت جدید ایران نیز ارتباط بسیار خوبی خواهد داشت.
"آرینج" به مناسبات دو کشور دوست و برادر ایران و ترکیه اشاره کرده و افزود، ترکیه و ایران بهترین مناسبات دو کشور همجوار را داراست و این روابط در دولت آینده آن کشور نیز ادامه خواهد داشت.
دیدار" علیرضا بیگدلی" سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با "بلند آرینچ" معاون نخست وزیر ترکیه در راستای دیدارهای آشنایی سفیر جدید این کشور با مقامات ترکیه صورت گرفت.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد