نفس گرم وتازه مدارس منطقه نوسود همزمان با آغاز سال تحصيلي

کد خبر: 251596|12:39 - 1393/07/03
نسخه چاپی
نفس گرم وتازه مدارس منطقه نوسود همزمان با آغاز سال تحصيلي
مراسم نمادين آغاز سال تحصيلي جديد همزمان با سراسر كشور در منطقه نوسود در شهر نودشه با حضورتعدادي از مسئولين شهرستان وسطح بخش ، بخشدار و شهرداران نوسود و نودشه،امام جمعه شهر نودشه ، فرماندهان نظامي و انتظامي ،رييس اداره و مسئول حراست آموزش و پرورش منطقه نوسود ، كارشناسان اداره ، مديران، دانش آموزان و اولياي آنان در دبستان سميه برگزار گرديد.
به گزارش خبرنگارهزارماسولهمراسم نمادين آغاز سال تحصيلي جديد همزمان با سراسر كشور در منطقه نوسود در شهر نودشه با حضورتعدادي از  مسئولين  شهرستان وسطح بخش ، بخشدار و شهرداران نوسود و نودشه،امام جمعه شهر نودشه ، فرماندهان نظامي و انتظامي ،رييس اداره و مسئول  حراست  آموزش و پرورش منطقه نوسود ، كارشناسان اداره ، مديران، دانش آموزان و اولياي آنان در دبستان سميه برگزار گرديد.
در اين مراسم كه ابتدا با تلاوت آياتي از كلام ا... مجيد، نواختن سرود و اداي احترام به پرچم نظام مقدس جمهوري اسلامي  در دبستان سميه آغاز گرديد رحماني مسئول نمايندگي آموزش و پرورش نودشه ضمن تبريك شروع سال تحصيلي جديد و خير مقدم به مهمانان و حضار در جلسه  بر ضرورت توجه جدي به نيازهاي دانش آموزان مطالبي را بيان داشت . در ادامه آقاي مصطفايي بخشدار نوسود با حضور در جايگاه و نثار درود به روح مطهر شهداي هشت سال دفاع مقدس وآرزوي طول عمر با بركت براي مقام معظم رهبري و موفقيت دولت تدبير و اميد زنگ آغاز سال تحصيلي جديد را به صدا در آورد.
سپس كريمي  رييس اداره آموزش و پرورش منطقه نوسود ضمن تبريك هفته دفاع مقدس و آغازسال تحصيلي جديد با حضور در جايگاه خطاب به حضار و دانش آموزان اظهار داشت. امروز تعليم و تربيت فقط خاص مدارس نيست و بر لزوم مراقبت و هوشياري در مقابل برنامه هاي هدفمند و مغرضانه  شبكه هاي ماهواره اي كه به منظور تخريب و تشويش اذهان عمومي و خصوصا نسل آينده انقلاب  ارائه مي شودتاكيد نمود و به تشويق دانش آموزان به فراگيري آموزه هاي ديني و انجام عمل صالح تاكيد ورزيد.
 در ادامه حاج ماموستا ملا احمد مباركشاهي امام جمعه شهر نودشه ضمن خيرمقدم به حضارو تقدير از بانيان جلسه در سخناني دنياي امروز را دنياي رسانه  و آگاهي و بصيرت دانست و اظهار داشت رسانه هادر آگاهي بخشيدن به دانش آموزان تاثير بسزايي دارند لذا بايد در كنار علم آموزي  به تزكيه و تهذيب نفس توجه ويژه نيز به عمل آيد . ايشان در ادامه سخنانشان با اشاره به رشادتهاي رزمندگان هشت سال دفاع مقدس يكي از رموز موفقيت ملت ايران را اتحاد  و انسجام و پيروي از رهبر فرزانه انقلاب دانست. 
دانش آموزان آموزشگاه سميه نودشه در ادامه مراسم به اجراي سرود همگاني ، شعر و دكلمه پرداخته  وشركت كنندگان در مراسم با نثار صلوات به ابراز احساسات آنان پاسخ دادند وپس از پذيرايي با عبور از دروازه قرآن راهي كلاسهاي درس شدند.
پس از  پايان مراسم كريمي رييس اداره، وهابي معاون پرورشي و تربيت بدني ، زماني مسئول حراست آموزش و پرورش با حضور دربين دبيران و دانش آموزان  آموزشگاههاي سميه ، نسيبه و حضرت خديجه در خصوص چگونگي ساماندهي نيروي انساني در اين مدارس سخناني را بيان داشت وبه سوالات اولياي دانش آموزان پاسخ لازم را دادند
 درادامه  اين ديدار  وهابي معاون پرورشي  و تربيت بدني اداره خطاب به دانش آموزان در خصوص توجه به معنويات و مسائل تربيتي و پرورشي در كنار تحصيل و فراگيري آموزش توصيه و تاكيد نمود.
ايشان در ادامه توجه ويژه به مساله حجاب و عفاف در مدارس دخترانه را ياد آور شد واز حجاب بعنوان برترين زينت زنان كه ميتواند سپري محكم و دژي تسخير ناپذير درمقابل  فرهنگ منحط غرب و هجمه دشمنان به دين و ارزشهاي اسلامي باشد ياد كرد .


نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد