اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش نوسود برگزار شد

کد خبر: 257115|12:51 - 1393/07/27
نسخه چاپی
اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش نوسود برگزار شد
اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش نوسود در سالن جلسات بخشداری برگزار گردید.
به گزارش خبرنگارهزارماسولهاولین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش نوسود در سالن جلسات بخشداری تشکیل گردید.
در این جلسه که امامان جمعه شهرهای نودشه و نوسود و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پاوه و تعدادی از مدیران ادارات و ارگانهای بخش حضور داشتند ، آقای مصطفایی توجه و اهمیت دادن به موضوع فرهنگ و مسائل مرتبط با آن را در سالی که از طرف مقام معظم رهبری(مدظله العالي) به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری گردیده به عنوان اصلی ترین دغدغه جامعه امروزی را بسیار مهم دانست و در این رابطه گفت: آنچه که امروز جامعه ما را تهدید می کند توان نظامی و تسلیحات وتجهیزات حکومتها و کشورهای غربی و دشمنان اسلام این نظام نیست بلکه ترس از هجمه هایی است که به عناوین مختلف مبانی فکری – اخلاقی – دینی ، ارزشهای والای انسانی و آداب و رسوم و فرهنگ غنی این مردم شریف به ویژه جوانان و نوجوانان را مورد هدف قرار داده و به این ترتیب درصدد افزایش ناهنجاریهای اجتماعی و تضعیف دین مبین اسلام و تقویت بد اخلاقیها و نابسامانیهای فرهنگی در جامعه ما هستند و همه ما وظیفه داریم که با ایجاد هماهنگی و برنامه ریزی های درست و اصولی و جلب نظر و مشارکت آحاد مردم جامعه با آگاهی و هوشیاری کامل برای حفظ کرامت و ارزشهای انسانی و اسلامی و هویت این جامعه تلاش کنیم.
 مصطفاییگفت:در عصر حاضر به دلیل روند رو به رشد تکنولوژی و انواع ارتباطات و رسانه ها و به تبع آن استفاده های ناصحیح و نادرست از امکانات امروزی ضرورت هماهنگی و همسویی و نقش علما و صاحب ‌نظران، کارشناسان و متولیان امرفرهنگی و تربیتی و تامین نیاز‌های فرهنگی جامعه بیشتر احساس می‌شود و تلاش در جهت ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها و سازمانهای دولتی و غیردولتی و مجریان فرهنگی در زمینه ساماندهی و اجرای برنامه‌های که به حفظ ارزش ها و هنجار های  والای اسلامی در مقابل توطئه ها و هجمه های  روز افزون  دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی کمک کند لازم و ضروری می باشد .

در ادامهامام جمعه محترم نوسودبه عنوان رئیس شورای هماهنگی فرهنگ عمومی بخش و امام جمعه محترم نودشه نیز  بر اساس آموزه های قرآنی و دینی  با اشاره به فرهنگ و تمدن بی‌نظیر اسلامی ، به تأثیر فرهنگ صحیح بر شیوه‌های رفتاری عامه مردم پرداخته و ضرورت برنامه‌ریزی و تعیین اهداف در سطح خرد و کلان به منظور ارتقاء و تعمیق هر چه بهتر فرهنگ اسلامی را امری حیاتی تلقی و در این زمینه همکاری همگانی در توسعه فرهنگ قرآنی و احیای امر به معروف و نهی از منكر و شیوه های تاثیر گذار جهت کاهش میزان گرایش به ارزش‌ها و هنجارهای غلط غربی در میان شهروندان را خواستار شد.

 آقایدکتر محمودیمدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پاوه به عنوان دبیر جلسه نیز با اشاره  به وضعیت کنونی جهان اسلام و تحرکات و جنایات اخیر گروهای تکفیری در کشورهای عربی منطقه خاورمیانه هدف از تشکیل شورای فرهنگ عمومی کشور را توجه بیشتر به مسایل فرهنگی عنوان نموده و  ضمن اشاره به گسترش شبکه های ماهواره ای که با هدف اشاعه فرهنگ غربی  راه اندازی گردیده اند با بیان مطالب مبسوطی حساسیت مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی بر مقوله فرهنگ اجتماعی را خاطر نشان و فراهم كردن زمینه كاری ، هماهنگی و همت جمعی در اجرای آن بخش از وظایف كه راجع به گسترش ، ارتقاء  و تعمیق فرهنگ عمومی می باشد را وظیفه اصلی و اسلامی همه آحاد برشمردند و برگزاری جلسات دوره ای به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف فرهنگی منطقه  و ارائه‌  راه‌ حل‌های مناسب و به اشتراک گذاشتن تجربیات در استفاده بهینه از ظرفیتهای فرهنگی در راستای ارتقای توانمندی‌های شورای فرهنگ عمومی بخش را ضروری بیان نمود .

احداث مجتمع فرهنگی هنری برای شهرنوسود -اجرای برنامه ها وهمایشهای متنوع فرهنگی در شهرها وروستاهای منطقه با کمک شوراهای اسلامی دهیاران وشهرداران وتوجه ویژه به کانونهای فرهنگی مساجد وبرگزار شدن جلسات شورای فرهنگ عمومی در زمان مقرر...از مصوبات این جلسه بود.




نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد