منوچهری:

عملکرد مدیریت استان در حوزه عمرانی قابل قبول نیست

کد خبر: 269051|08:40 - 1393/09/15
نسخه چاپی
 عملکرد مدیریت استان در حوزه عمرانی قابل قبول نیست
نماينده مردم پاوه و اورامانات در مجلس اقدامات مدیریت استان را در حوزه عمرانی ضعیف عنوان کرد و گفت: مدیریت استان کرمانشاه با تمرکز بر فعالیت های خود در حد توان خود تلاش های لازم را در جهت عمران و آبادانی استان انجام داده است اما واقعیت این است که خروجی آن را ضعیف ارزیابی می کنیم.
نعمت الله منوچهری نماینده مردم اوراماناتدر گفتگويي با خبرنگارهزارماسولهدر رابطه با عملکرده یکساله مدیریت استان گفت: تدبیر و امید در دوران فعالیت یکساله عملکرد خود در استان گفت که در  مسیر مشی اعتدال حرکت می کند و با اتخاذ تدابیری مشکلات بیکاری، فقر و اعتیاد را در جامعه بهبود می بخشد.

منوچهری اظهار داشت:حرکت در مسیر اعتدال، بر اساس قانون مداری و کاهش فساد اداری از مولفه های اصلی خط مشی اعتدال در دولت تدبیر و امید است.

وی افزود:بینش درستی که به رفع معضل بیکاری، اعتیاد و فساد اداری در جامعه بیانجامد به همراه حرکت در جهت اعتدال شعاری است که مردم به آن رای داده اند و باید بدان عمل شود.

منوچهری ادامه داد:شعار امید دولت هم با همین ایجاد اشتغال در دل جوانان پویا خواهد شد.

منوچهریتعامل مجلس و دولت را امری لازم و ضروری خواند و گفت: هر گونه کم و کاستی در مجلس و یا دولت وجود داشته باشد باید با تعامل در جهت رفع آن کوشا باشند.

اقدامات مدیریت استان در حوزه عمرانی ضعیف است

ویاقدامات مدیریت استان را در حوزه عمرانی ضعیف عنوان کرد و گفت: مدیریت استان کرمانشاه با تمرکز بر فعالیت های خود در حد توان خود تلاش های لازم را در جهت عمران و آبادانی استان انجام داده است اما واقعیت این است که خروجی آن را ضعیف ارزیابی می کنیم.

نماینده مردم اورامانات در خانه ملت افزود:نبود اعتبارات و بودجه لازم نیز باعث شده است که در زمینه عمران و طرحهای ملی موفقیت های لازم کسب نشود و بیکاری نیز همچنان در خانواده ها قابل لمس باشد و علاوه بر آن مشکلات اعتیاد و فساد اداری نیز مرتفع نشود. بنابراین عملکرد در این حوزه ها راه ضعیف می دانم.
 
اقدامات فرهنگی در استان کرمانشاه قابل دفاع نیست

ویدر بخش دیگری از سخنان خود اقدامات مدیریت استان در حوزه فرهنگ را ضعیف دانست و گفت: با مقایسه ای از تمایلات مذهبی، غیر مذهبی و اعتقادی جامعه می توانیم بفهمیم که آیا به سمت صداقت، پاکی و ایمان حرکت کرده ایم یا به سمت نا هنجاری ها، به نظر اینجانب نیز در این زمینه هم ضعیف عمل شده است.

شیوه تعامل نمایندگان با استانداری نیاز به اصلاح دارد

منوچهری خاطر نشان ساخت:متاسفانه ارتباط و تعامل نمایندگان نیز با استانداری به صورت حوزه ای و شهرستانی است و هر نماینده تنها در حیطه منطقه ای خود با استاندار در ارتباط است. در حالی که این ارتباط باید برای برنامه ریزی های کلان و بلند مدت برقرار شود.

منوچهریبا بیان اینکه نمایندگان از یک سیاست کلی در تعامل با استانداری پیروی نمی کنند گفت: اگر ارتباط بین نماینده و استاندار در حد مطلوب و عاری از مشکلات باشد ، نمایندگان در مشورت و تدوین برنامه های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی استان بیشتر سهیم می شوند و راهکارهای بهتری حاصل می شود، در غیر این صورت با تعامل ضعیف و مشکلات عدیده بین نمایندگان و استاندار، قطعا راه به جایی نخواهیم برد.

وی در پایانتعامل استاندار را برای طرحها و برنامه های بومی منطقه اورامانات خوب ارزیابی کرد و گفت: استاندار دبحث مبادلات مرزی و راههای ارتباطی تعامل و ارتباط مطلوبی را با حوزه اورامانات داشته است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد