شش کتاب هورامی در مریوان رونمایی می شود

کد خبر: 274195|21:13 - 1393/10/06
نسخه چاپی
شش کتاب هورامی در مریوان رونمایی می شود
در دی ماه سال جاری با حضور نویسندگان و شاعران و انجمن های ادبی شهرستانهای پاوه، نودشه، مریوان، سروآباد و سنندج شش کتب به زبان های هورامی و فارسی رونمایی خواهند شد.
به گزارش خبرنگارهزارماسولهدر دی ماه سال جاری با حضور نویسندگان و شاعران و انجمن های ادبی شهرستانهای پاوه، نودشه، مریوان، سروآباد و سنندج شش کتب به زبان های هورامی و فارسی رونمایی خواهند شد.
هورامان سرزمینی است در دو کشور ایران و عراق که میان مناطق کردنشین از توابع شهرستان پاوه از کرمانشاه و سرو آباد از سنندج واقع شده‌است.
هدف از تألیف کتاب به زبان هورامی، ایجاد علاقه در بین جوانان برای خواندن کتاب به زبان مادری و همچنین فراموش نشدن زبان چندین هزار ساله هورامی در بین نسل جدید است.
اغلب موضوعات کتاب های چاپ شده و آماده رونمایی بصورت نظم و تعداد اندکی از آنها به صورت نثر تألیف شده اند.
لازم به ذکراست که در این مراسمآقای محمدنژاداهلروستای دزآور(زاوه ر)ازتوابع بخش نوسود شهرستان پاوهبا نوشتن کتابهایی درحیطه ادبیات هورامان از جمله کتاب داستانی ترجمه سفرهای گالیور به زبان هورامی به جمع آوری و ویرایش کتاب های دیگر چونروستای تاریخی زاوه ر(دزآور) و داستان هورامی(روچنوو ئاواتی)اقدام نموده است که به زودی منتشر خواهند شد.
 
 


نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد