هزار ماسولهبه نقل از شفاف: بیست وششمین سالگرد بمباران وحشیانه مناطق مسکونی سردشت در حالی برگزار می شود که هنوز صدها نفر از مصدومین شیمیایی این شهر و سایر نقاط مسکونی در (آلوت) بانه و مریوان و (زرده) کرمانشاه و مناطق دیگر با کمبود امکانات و عدم توجه مناسب مسئولان مربوطه، دست به گریبان هستند و کمتر کسی دغدغه توجه به مصدومین شیمیایی و بازماندگان شهدا و حل مشکلات آنها را دارد.
ساعت ۴:۳۰ دقیقه بعدازظهر روز هفتم تیر ماه سال ۱۳۶۶ در حالی که جنگ در اوج خود بود و در شرایطی که رژیم عراق از پیروزی در جبهههای جنگ علیه ایران ناامید شده بود، چهار فروند هواپیما دشمن چهار نقطه از شهر سردشت و سه روستای این شهر را بمباران شیمیایی کردند.

از آنجایی که مردم در سردشت اطلاعی از عوارض و چگونگی مقابله با حملات شیمیایی نداشتند هزاران نفر قربانی این حادثه شدند، حمله شیمیایی هواپیماهای متجاوز رژیم بعث عراق به شهر سردشت در غرب ایران، به شهادت ۱۱۰ نفر و مجروح شدن پنج هزار تن انجامید.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد