به گزارش خبرنگارهزارماسولهاز اواسط روز چهارشنبه تا پایان هفته جاری در بعضی ساعات شاهد وزش باد و بارندگی در سطح استان خواهیم بود.
از اواخر روز دوشنبه و طی روز سه شنبه عبور موج ضعیفی از جو منطقه، بتدریج سبب وزش باد، افزایش دمای شبانه، افزایش ابر و احتمالا رگبارهای خفیفی در برخی نقاط استان خواهد شد.
از اواسط روز چهارشنبه تا پایان هفته با نزدیک شدن سامانه ای ناپایدار به جو منطقه، در بعضی ساعات شاهد وزش باد و بارندگی در سطح استان خواهیم بود؛ بارش که در نواحی شمالغربی و غربی استان نمود بیشتری خواهد داشت، علاوه بر ارتفاعات ممکن است در برخی از گردنه ها و مناطق سردسیر استان نیز بتدریج و به شکل برف مشاهده شود.
شهرستان پاوه در سال زراعي جديد از اول پائيز تاكنون بيشترين بارش را در سطح استان به خود اختصاص داده است.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد