در گفتگو با خانواده شهدا:

شهيد محمود ازكات، رستگاری و سعادت را در راه شهادت مي ديد

کد خبر: 281946|18:19 - 1393/11/11
نسخه چاپی
شهيد محمود ازكات، رستگاری و سعادت را در راه شهادت مي ديد
شهید محمود که محبوب خانواده و اقوام بود به جهت آنکه رستگاری و سعادت را در راه شهادت می دید هر زمان که در پشت جبهه به نزد خانواده چشم به انتظارش، بر می گشت آنان را به تحمل ، صبر و استقامت در برابر مصائب توصیه...
به گزارش خبرنگارهزارماسولهبه رسم ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی، خبرنگارهزارماسولهمصاحبه ای اختصاصی را با خانواده گرانقدرشهید محمود ازكاتانجام داده است.
در اين گفتگوتاج الدين ازكاتاز برادران آن شهيد بزرگوار اظهار داشت: شهید بزرگوار محمود ازکات که به دلیل حاکمیت و فشار گروهکهای وقت، در روستای زوم از توابع مریوان بود، شبانه همراه خانواده به شهرستان پاوه مهاجرت نمودند.
در سال57 برای پاسداری از ارزشهای اسلامی به عنوان خدمت به اين آب و خاك در این مرز و بوم ، همت گماشت و به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و با حضور فعال و زاید الوصف خود در کلیه عملیاتها ، خدمات شایان توجهی از خود نشان داده به طوری که فرماندهان رشید سپاه، او را به عنوان نگینی در منطقه و با خلوص نیت اظهار رضایت از وي و به عنوان رزمنده ای بزرگ و سلحشور که زبانزد خاص و عام شده بود یاد کرده اند.
وي گفت:برادر بزرگوارم در تمامی صحنه های حماسه در مناطق کامیاران، پالنگان، و مریوان و پاوه حضور داشته است.
حضور در گردان ضربت سپاه تحت فرماندهی فرمانده لایقشهید طاهر عبدالله زادهبه ادامه خدمت پرداخت و در کنار سایر برادران پاسدار چون شهید همت در پاکسازی گروهکهای معاند و عوامل بعثی همت گماشت تا جایی که از این گروه ضربت هرگاه نامی آورده می شد دشمن از شدت رعب و وحشت منطقه را ترک می کرد.
وي ادامه داد:شهید محمود که محبوب خانواده و اقوام بود به جهت آنکه رستگاری و سعادت را در راه شهادت می دید هر زمان که در پشت جبهه به نزد خانواده چشم به انتظارش، بر می گشت آنان را به تحمل ، صبر و استقامت در برابر مصائب توصیه می نمود و با شمردن ابعاد معنوی شهادت و جهاد در راه خدا و پاسداری از عرض و کیان ایران اسلامی سخن ها می گفت و دیگران را نیز به تداوم و حراست از این راه مقدس ترغیب می نمود .
وي مي گفت:به والدین و برادران و خواهران و مخصوصا همسرش و دو فرزندش همیشه سفارش می کرد که در پشت جبهه ها اجازه ندهند که دشمن در روحیه آنان تزلزلی ایجاد کند و هر روز به رزمندگان نیز توصیه می کرد که در تقویت جبهه ها و دفاع از آرمانهای اسلام و انقلاب گوش به فرمان امام و رهبران دین در تمامی صحنه ها با حضور فعال خود پویاتر باشند.
تواضع و فروتنی شهید محمود در بین رزمندگان و دوستان و اقربا در مدتی کوتاه باعث شد که در بین مردم شناخته شود و مردم نیز در امورات زندگی از وی مشورت می طلبیدند و در این راستا با صداقت کامل توصیه و راهنمایی های لازم را برای مردم محمول می گذاشت.
سیر و سلوک شهید محمود در جبهه و عبادت های شبانه و زهد و تقوایش دیدگان همه را متوجه خود کرده و پیش بینی همه بر این بود که این عزیز به لقاء الله خواهد پیوست.
وي افزود:شهید دو کودک خردسال با نامهای شهریار و شهرام دارد که در زمان حیات وی با توجه به لزوم حضور همیشگی در جبهه و زمانی که مرخصی های محدود ، پیش خانواده خود بازمی گشت آنها را مورد مهر و محبت قرار می داد و مهر و محبت او به فرزندانش را در حد کمی نگه می گذاشت که در سوال از این شهید بزرگوار تنها دلیل خود را این طور جواب داد" من می خواهم از انان دل بکنم تا مبادا محبت اضافی من به انان در علاقه من به جهاد و شهادت خدشه ای وارد نماید".
در برخورد با والدین همیشه پدرم را مورد خطاب قرار می داد و بیان همیشگی او این بود که پدر و مادرم حق بزرگی بر گردن من دارند که با محنت و مشقت مرا بزرگ کرده اند و همیشه تقاضامندم که مرا مورد عفو قرار داده و مرا دعا کنند که به خواسته ام همانا شهادت در راه حق است برسم.و با این امید در جبهه حضور مداوم داشت و در عملیات های مختلف و گشت زنی ها به ادامه خدمت همت گماشت .
وي خاطر نشان ساخت:در یکی از عملیاتها بود پس از پاکسازی و گشت زنی در خط مرزی دشمن با تعبیه یک بمب در یک دستگاه بی سیم و خونی نمودن آن، رزمندگان ما با گمان کشته شدن صاحب بی سیم ، آن را جهت کشف رمز به محل گروهان ضربت انتقال و در آنجا که همه خوشحال از پیروزی حاصل شده بودند با گذاشتن باطري و اتصال بی سیم ، منجر به انفجار بمبی در داخل بی سیم گردید.
در جریان انفجار بمب در محل، شهید عزیز و بزرگوار که با عده کثیری از گروه ضربت سپاه در حال خلق حماسه ها و مبارزه با رژیم بعث عراق بودند در مورخه 15/8/1361 در خون غلتیدند و به شرف شهادت نائل آمدند و بعد از آن که انان به لقاء الله پیوستند و آمالشان محقق یافت تمامی منطقه عزا و ماتم را از خود نشان داده و خاطره انگیز تر از آن انعکاس خبر شهادت این عزیزان در منطقه بود که به یکباره ، اهالی منطقه به عزا و ماتم نشستند و در تشییع جنازه بی بدیل این عزیزان ، عزمها برای ریشه کن کردن گروهکهای معاند و عوامل بعثی مصمم تر شد.
حضور سخاوتمندانه و بسیار مردم و دولت در مراسم تشییع جنازه این عزیزان بود که رعب و وحشت غیر قابل تصور را در بین دشمنان ایجاد کرد که به دنبال آن تداوم راه آنان با انجام عملیاتهای مستمر رزمندگان ، دشمن را خوار و به پشت مرزهای میهن اسلامی راندند.
در هر مراسم و مناسبتهایی که برگزار می شد سخنوران به توصیف سجایای اخلاقی و رفتاری شهدای این حادثه می پرداختند.و در آن خانواده های شهدا را مورد احترام و عزت قرار می دادند.
وي در پايان گفت:و اما امروز شهید محمود در میان دیگر شهیدان هشت سال دفاع مقدس در مرقد حاجی شهرستان پاوه آرام خفته است و نزد پروردگارش به فلاح و رستگاری چشم امید دارد.



 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد